Кузя Ю-а

Палетка тіней від ViSTUDIO - топ тіні

Палетка тіней від ViSTUDIO - топ тіні

Розпочнемо з того, що пакування прикрашено котиком, від якого вже не можна відмовитися. Це напевно наймиліше пакування, яке я бачила) котомани - вперед) беріть колір палетки Love! Адже саме її і покажу вам 🩷

А ще, у палетці є величезне дзеркало! Це дуже дуже зручно!!!!

В середині сховались 4 найідеальніших поєднання кольорів! Нюдові, шимерні, матові! Одразу скажу, завдяки своій ліні, я не обмежила себе лише зоною очей, а використала палетку і як румяшки, і як хайлайтер! Ну надто універсальні кольори! Ну подивіться, це ж перфект!!!

Палетка тіней від ViSTUDIO - топ тіні
Палетка тіней від ViSTUDIO - топ тіні

Це реально професійна палетка італійського бренда ViSTUDIO. І якість тому підтвердження! Тіні мають шовкову текстуру, надніжні просто і ці кольори - це фантастичний унісон для мейку.

Важливо: всі тіні цієї палетки легко наносяться і бездоганно розтушовуються!

Пензлики на фото, теж від ViSTUDIO. Я вже раніше писала за них. Вони ергономічні, зручні у використанні, якісні та використовуються професіоналами. Тому, для найкращих тіней - найкраші пензлі. Фото номерків моїх - приєднала. 🩷

Це хоч і ніжні кольори палетки, проте самі ж тіні пігментовані, що дозволяють створювати любі образи. Я бачу з ними ніжні і офісні. Тепер ця палетка моя любов любовна.

Доречі, тон я використала теж від ViSTUDIO. І він у спреї! Але це така цікавинка, що напишу окремим постиком 🩷 Тож слідкуйте за постами, підписуйтесь та закохуйтесь зі мною у італійський бренд ViSTUDIO.

Як вам моє перевтілення з ViSTUDIO? Надніжний природній мейк, який додав свіжості моєму вигляду.

Додам на руці кольори нанесені пензлем з фото на тіні, та на сонці. Без бази, в одне нанесення. Це просто гіпер круто. Кожне нашаровування посилює колір в рази.