MAXIMOVA🌷

Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся Soika PRO Thermo Mist SPF 20

Я вже знайома з українським брендом SOIKA - це бюджетна дієва косметика. Сьогодні розкажу про нову баночку, яка з’явилась у мене місяць тому. Це термоміст, який поєднує в собі важливі властивості:

• надає блиску
  • захищає від сонця
  • розгладжує
  • виконує функції термозахисту
  • UVA-випромінювання активно сушить
  • UVB-випромінювання руйнує пігмент (як штучний, так і натуральний).

Засіб з SPF в міських умовах захищатиме волосся також від вільних радикалів та різних шкідливих домішок, що містяться в атмосфері великого міста.

Об’єм баночки досить великий 200 мл. Має дуууже приємний солодкий фруктовий аромат💜Консистенція водичкова, колір напівпрозорий білий.

Перед використанням потрібно струсити флакон та розпилити засіб на сухе або вологе волосся.

В складі наступні доглядові складники:

• Hydrolyzed keratin, який здатний захищати волосся від стресових факторів
  • Sodium Hyaluronate - гіалуронова кислота, що зволожує волосся
  • Екстракт Laminaria, який містить вітаміни групи В, що стимулє утворення природного кератину та дозволяє позбутися від надмірної сухості та ламкості волосся

Я наношу засіб на сухе волосся та на вологе після миття. Розпилюю щедро по всій довжині, він зовсім не обтяжує та не створює ефекту брудного волосся. Спрей однозначно полегшує розчісування, надає гладкості та блиску.

Розпилювач працює добре, не плюється. Засіб розлітається легкою хмаринкою (на відео видно).

З ним сміливо сушу волосся феном гарячим повітрям і при цьому воно виглядає живим без сухих кінчиків. Праскою чи плойками користуюсь рідко але зараз таке палюче сонце, яке завдає не менше шкоди волоссю, тому такий захист ніколи не буде зайвим👌

Раджу звернути увагу, якщо ви в пошуку термозахисту з спф у даній ціновій категорії!