Пар фумований міст для тіла як Chanel, але дещо цікавіше!
І знову Avenue des Parfum це підпал 🔥
Дівчата, одразу до діла! Цей міст, точніше парфум, хоча ні, міст як парфум! Ну реально 💚 Аромат Midnight Nice - пушка 🥰 Абсолютна схожість настрою з Chanel Chance - це просто мега вау річ! А яка насиченість, а яка свіжість, а яке задоволення тілу! Так, тримаю емоції в руках :)
Дівчатонька, Avenue des Parfum мене традійно здивував! Як завжди, аромати це щось казкове. Самі ноти, такі чисті, невинні! А аромат я обрала, що просто захоплює мій розум. Але ж це не просто аромат, це міст для тіла 💚
Надмілке ( пухнастою хмаркою ) розпилення! Дуже легко наносити на все тіло цю живильну есенцію!
Непідкорений аромат любові
Я насолоджуюсь неповторним поєднанням солодкого жасмину, тонких нот мускусу та ветівера і незвичайно свіжого лимону, які сплітаються в гармонійний аромат, що не залишить байдужими жінок і підкорить сильних чоловіків.
Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Кедр, Лимон
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Білий мускус, Ветівер
Міст ніжно доглядає за шкірою - чудово зволожує і тонізує! Його можна використовувати після душу або перебування на сонці - гарно заспокоює шкіру. Не залишає слідів на одязі. Підходить для всіх типів шкіри. Легко наноситься і швидко висихає. Залишає на тілі відчуття свіжості та приємий аромат протягом дня. І навіть після депіляції не подразнює шкіру! Ну це ж дійсно ідеально.
Багато про місти бренду дівчата писали, то ж і мені закортіло спробувати 🩷 І я дуже задоволена ☺️
Коментарі (0)