Кузя Ю-а

Парфумований міст для тіла як Chanel, але дещо цікавіше!

Парфумований міст для тіла як Chanel, але дещо цікавіше!

Дівчата, одразу до діла! Цей міст, точніше парфум, хоча ні, міст як парфум! Ну реально 💚 Аромат Midnight Nice - пушка 🥰 Абсолютна схожість настрою з Chanel Chance - це просто мега вау річ! А яка насиченість, а яка свіжість, а яке задоволення тілу! Так, тримаю емоції в руках :)

Дівчатонька, Avenue des Parfum мене традійно здивував! Як завжди, аромати це щось казкове. Самі ноти, такі чисті, невинні! А аромат я обрала, що просто захоплює мій розум. Але ж це не просто аромат, це міст для тіла 💚

Надмілке ( пухнастою хмаркою ) розпилення! Дуже легко наносити на все тіло цю живильну есенцію!

Парфумований міст для тіла як Chanel, але дещо цікавіше!

Я насолоджуюсь неповторним поєднанням солодкого жасмину, тонких нот мускусу та ветівера і незвичайно свіжого лимону, які сплітаються в гармонійний аромат, що не залишить байдужими жінок і підкорить сильних чоловіків.

Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Кедр, Лимон
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Білий мускус, Ветівер

Міст ніжно доглядає за шкірою - чудово зволожує і тонізує! Його можна використовувати після душу або перебування на сонці - гарно заспокоює шкіру. Не залишає слідів на одязі. Підходить для всіх типів шкіри. Легко наноситься і швидко висихає. Залишає на тілі відчуття свіжості та приємий аромат протягом дня. І навіть після депіляції не подразнює шкіру! Ну це ж дійсно ідеально.

Багато про місти бренду дівчата писали, то ж і мені закортіло спробувати 🩷 І я дуже задоволена ☺️