Мисткиня🎨

Комплекс догляду для нігтів

Вітання, паняночки!

Щоб нігті мали гарний вигляд, були міцними та не розслоювались я використовую Багатоцільовий засіб для догляду за нігтями Комплекс 7» SOS Nail Rescue. Користуюся вже близько двох тижнів і готова поділитися враженнями.

Скляна пляшечка оснащена плоским пензликом напівкругної форми, яким зручно наносити і розподіляти продукт. Сам засіб рожевого кольору, але на ніготь лягає, як звичайний прозорий лак із легеньким тоном.

Об'єм стандартний 11 мл. Запах дуже їдкий, що характерно для такого засобу, тож краще його не нюхати))) Лак рідкуватої консистенції, але це забезпечує рівномірний розподіл продукту. Один помах пензлика - і на нігтьовій пластині відмінне глянсове покриття. Висихає із блискавичною швидкістю.

Особливості продукту «Багатоцільовий засіб для догляду за нігтями Комплекс 7» SOS Nail Rescue Complex 7 від виробника:
- комплекс із семи активних інгредієнтів;
- активне зміцнення нігтьової пластини;
- поліпшення текстури та зовнішнього вигляду нігтя;
- ефективний захист від негативних факторів;
- підтримка природного росту нігтів;
- додаткове живлення за допомогою олій;
- глибоке зволоження та відновлення;
- профілактика розшарування та ламкості;
- збереження природного блиску нігтів;
- швидка та помітна ефективність.

Стійкість у нього середня - 3-4 дні, але, як на мене, досить непогана, тим паче для досягнення терапевтичного ефекту виробник радить наносити два шари на нігті двічі на тиждень. Також можно наносити цей лак в якості бази під улюблений кольоровий.

У підсумку маю охайні, здорові та міцні нігтики. Із заявленими задачами лак справляється на відмінно.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня