𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Moschino Funny

Moschino Funny

Funny - це легенда від Moschino.

Цей парфум у мене був 3 роки назад у повнорозмірі, дуже мені подобався. Вирішила взяти мініатюрку поностальгувати, але обов'язково якось знову придбаю великий флакон.

Аромат був випущений у 2007 році.

Відноситься до групи фруктово-квіткові

Піраміда

Початкова нота: Гіркий апельсин, Рожевий перець, Червона смородина

Нота серця: Зелений чай, Жасмин, Півонія, Фіалка

Кінцева нота: Кедр, Мускус, Мох, Бурштин

Своєю назвою і оригінальним оформленням він одразу натякає на суть аромату і повністю його відображає.

Moschino Funny

Funny - це саме той парфум, хто шукає свіжий, легкий, не солодкий і цитрусово-чайний аромат. Він підійде на кожен день, у будь яку пору і на любий випадок. Він універсальний.

Аромат наповнений якоюсь позитивною енергією, чим підіймає настрій.

Стартує Funny неймовірною свіжістю, кристальною і прохолодною на фоні соковитого апельсину з легкою гірчинкою, стиглої червоної смородини з невагомою кислинкою і рожевого перцю. Але саме цитрус превалює на початку, він самий гучний.

Ноти серця розкриваються зеленим чаєм, з характерною для нього терпкістю і квітковим букетом із піону, жасмину і фіалки. Зелений чай, доречі, тут також домінує над квітами, звучить більш виразно.

База композиції із кедру, мускусу і дубового моху благородно підкреслюють чарівність цього аромату, надаючи йому ще більшої глибини.

Обожнюю Funny. Це ніби свіжий ковток повітря, ніби прохолодний коктейль із зеленого чаю і цитрусів. Ніжний, манкий, не обтяжливий. Він має гарну стійкість.

Коли у мене був великий флакон, то я помічала, що згодом я перестаю так виразно чути аромат на собі на протязі дня. І так буває з більшістю, мабуть просто до них звикаєш і не так чуєш. Як тільки довго його не використовуєш і потім наносиш - то відчуваєш знов дуже довго.

Funny не набридає, він бадьорий, життєрадісний і не такий простий, як може здатися на перший погляд. І як же він прекрасно грає переливами! Одразу це цитруси, потім зелений чай і на останок деревна база з нотками мускусу.