anya_kozachenkoo

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

В цьому челенджі вирішила показати саме свою декоративну найдорожчу  косметику. Кожен з цих засобів викликає в мене захоплення та задоволення від використання, як і своїми функціями, так і своїм дизайном. Раніше в мене було дуже багато косметики від Pat mcgrath, Bobbi brown, Hourglass, Huda beauty, ABH, Charlotte Tilbury, Tom Ford і т.д., але я зробила тотальне розхламлення (хоч це було непросто) і залишила в себе лише те чим користуюсь і що мені найбільше подобається.

Розпочну з шикарної помади від Christian Dior у відтінку 505 Sensual з матової серії. Помада знаходиться в елегантному металевому футлярі, на якому є емблема бренду, на ковпачку та на самому кейсі. На самій пулі є напис "Dior", виглядає і відчувається все дорого-багато 🙈. Відтінок не дуже передався на фото, насправді це коричнево-бежевий нюд з теплинкою, на губах виглядає гарно, доволі комфортна, стійкість середня, трохи підсушує губи, має легкий аромат. Користуватися нею дуже приємно. Виготовлена у Франції, об'єм 3,5 грами.

#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub

Наступна це просто неймовірно гарна та популярна палетка Natasha Denona I need a nude palette, коли я побачила огляди на неї одразу почала моніторити на оф. сайті, коли вона буде на знижках. Палетка тактильно приємна, красивий дизайн, магнітна кришка. Рефіли розташовані досить логічно, хоча їх можна переставляти місцями. Для мене це нейтральна гамма, хоча є два теплих матових відтінки. Формула матових мені дуже подобається, мені їх легко тушувати, найтемнішим роблю розтушовану стрілку без проблем. Сяючі це окрема любов, є шимери звичайні, більш легкі шимери-сатини , один красивий насичений спаркл-шимер у відтінку "muse", та три відтінки спаркли з чудовою глядкою формулою, які неймовірно сяють. Тіні не скочуються. Якби я мала залишити лише одну палетку для себе, це була б саме вона. Виготовлена в Італії, об'єм 16,7 грам.

І третій засіб це палетка для обличчя Charlotte Tilbury filmstar bronze and glow, про цю палетку я вже писала допис тут https://club.makeup.com.ua/post/40023/
Я цю палетку дуже люблю, користуюсь не один рік і вже є помітні заглиблення. Однозначно як закінчу куплю ще одну, в ній мені подобається абсолютно все, єдине що зараз я не можу користуватись бронзером, бо з засмагою він на мені не помітний, але хайлайтер юзай цілий рік.
Ось такий мій топ найдорожчої косметики 🥰