𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Ідеальний крем для шкіри навколо очей

Ідеальний крем для шкіри навколо очей

Завершуючий огляд на пробник з боксу Ahava Uplifting. Річ піде про зміцнюючий крем навколо очей Time to Revitalize Extreme Firming Eye Cream.

Ідеальний крем для шкіри навколо очей
Ідеальний крем для шкіри навколо очей

Об'єм саше складає 2 мл.
Активними компонентами являються: алантоїн, вітамін В5, вітамін Е, гіалуронова кислота, оливкова олія, пантенол, пептиди, резвератрол, троянда, фруктові кислоти.

Крем в міру густий, молочного кольору, але якщо зблизька його роздивитися, то видно, що він сяючий, але часточки не відокремлюються, щоб було помітно після на шкірі якийсь шиммер, у нього просто ніби така сяйлива основа.

Текстура засобу насичена, при цьому легка і не жирна.
Аромат ніжний і невагомий, пахне приємно.

Крем швидко вбирається, інтенсивно зволожує і трохи живить, але не обтяжує. Приємно відчувається, не подразнює чутливу шкіру і очі, комфортний у всіх сенсах. Липкості не лишає, не скочується з наступним декоративним доглядом.

Мені дуже подобається від нього ефект, він ніби насичує живильною вологою, робить шкіру неймовірно м'якою, гладенькою і більш еластичною, візуально розгладжує і надає відпочившого вигляду. Підсвічує її зсередини

Впевнено можно сказати, що це ідеальний крем для шкіри навколо очей. Ну, для мене точно, бо він в повній мірі забезпечує ефективний і дбайливий догляд.