Кузя Ю-а

Тональний крем у СПРЕЇ

Тональний крем у СПРЕЇ

Одразу кажу, колір на зараз, коли ваша шкіра засмагла! А мені бонус, мені цілий рік він супер, бо я смугла! Але відзначу, колір ніби додає свіжості обличчю! Дуже дуже красивий. Зараз вам покажу і розкажу враження.

Тональник від ViSTUDIO подається у балончику, що в форматі аерозолю видає засіб. Чесно, це дуже цікаво! І навіть зручно, адже я тушую пензлем, і тоді руки взагалі залишаються чистенькі і брати можна із собою для поновлення.

Зона розпилення не широка, тому можна не хвилюватись, що залишити навколо сліди. Розпилення легке, що дозволяє наносити засіб вуаллю. Що додає ефект легкої засмаги.

Тональний крем у СПРЕЇ

Наносила на основні зони обличчя та тушувала пензлем для тонального від ViSTUDIO. Я про нього писала. Він ідеальний та ніжний до шкіри, та ідеальний для тоналки.

Цей спрей - це нова інноваційна текстура. Ну я принаймі таке бачу вперше.

Колір, як видно з фото, як бронзатор тональний. Він ідеально інтегрувався під колір моєї шкіри. Він однозначно темний, але для засмаглих з літа, - саме цей колір і його легка текстура - можуть стати помічником у підкресленні засмаги.

А текстура, я боялась, що він сухий буде. Але ні. Це доволі ніжний, бархатний та вологий тональний, що дає час на розтушовку.

Тобто, засіб не тільки забезпечує рівномірне покриття та бездоганний макіяж, але й доглядає за шкірою, захищаючи та зволожуючи її. Завдяки інноваційній технології тонкого нанесення, основа створює ефект природного сяйва і допомагає шкірі виглядати здоровою та доглянутою.

Якщо наносити вуаллю, я би напевно прикрила плечі, одяг про всяк випадок, але річ крута) Можна і на тіло, і на зону декольте ❤️

В середині є металічні кульки, що мило дзеленчать :) Єдине, не взбивайте вверх вниз, додаючи лишнього тиску. Краще з боку в бік.