𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Охолоджуючий скраб для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий скраб для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий скраб для ніг - ще одна чудова новинка від Shelly. Дуже мені полюбився наш український бренд, який випускає якісні засоби.

Охолоджуючий скраб для ніг з ментолом та олією м'яти

Скраб має гарне оформлення, банка з міцного пластику, додатково є захисна мембрана.

Об'єм 200 г + 50 г в подарунок.

У складі містить ментол, олію м'яти і алантоїн.

Скраб на основі цукру, абразив не грубий, кристалики звичного розміру. Маса дуже густа, не олійна.

Не можливо не відмітити його чарівний колір, це щось між блакитним і зеленим, як морська хвиля.

Аромат приємний, ментоловий, який огортає інтенсивною свіжістю.

В процесі скраб ретельно скрабує шкіру, видаляючи ороговілий шар, глибоко очищує і пом'якшує. Не травмує епідерміс. При контакті з водою консистенція стає кремовою.

Охолоджуючий ефект поступовий, з кожною хвилиною він наростає. Якщо, наприклад ви лежа приймаєте гарячу ванну і після застосування скрабу ноги знаходяться у воді, то висока її температура нівелює охолоджуючу дію і тоді просто відчувається свіжість. В протилежному випадку охолодження більш виражене, але воно не дуже інтенсивне, як раз приємне і комфортне, має тривалий ефект.

Скраб з легкістю змивається, жирної плівки після себе не залишає. Шкіра ніг після нього виглядає більш доглянутою, на дотик м'яка і гладенька. Завдяки активним компонентам скраб тонізує, допомогає зняти втому в ногах і надає легкість.

Він буде актуальним не тільки у літню спеку, а і будь коли, бо гарно розслабляє, приємно охолоджує і дарує неперевершену свіжість з ефективним доглядом

Витрачається екомно. Мені дуже сподобався.