𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Oral b Vs Astera

Oral b Vs Astera

Флос - незамінна для мене річ у повсякденному догляді за ротовою порожниною, яка допомогає підтримувати чистоту зубів і справляється там, де не в змозі зубна щітка (будь то звичайна, чи електрична).

Oral b Vs Astera

Я завжди купувала зубну нитку від Oral b, та нещодавно якось спонтанно придбала від Astera, бо на них була приваблива акція 1=2. Тобто по ціні однієї купуєш дві штуки.

Коли почала користуватися флосом від Astera, то одразу розчарувалася, бо різниця між Oral b вагома. Краще б не експериментувала. Також, нарікання у її адресу почула і від чоловіка, він сказав, що нова зубна нитка йому не подобається.

Загальні характеристики Oral b і Astera

Обидва мають ідентичну конструкцію, вироблені з міцного пластику. Флакони зручні, компактні. Однакова довжина, яка складає 50 м.

Країна виробник

Oral b: Германія

Astera: Болгарія

У порівнянні флос від Astera трохи товстіший і дуже відчувається щільне воскове покриття. Нитка без запаху. В процесі може нерідко розшаровуватися, але не рветься, матеріал міцний.

Oral b - ідеально тоненька нитка, має приємний м'ятний аромат, забезпечує краще ковзання між зубами, для мене значно приємніша у використанні. Розшаровується рідко, міцна. Вона теж вощена, але шар воску у неї менший і по відчуттям вона більш комфортна.

Обидва флоси гарно справляються зі своєю задачею і ефективно видаляють залишки їжі у міжзубних проміжках, але по якості Astera суттєво поступається. Нитка взагалі не погана, якщо немає з чим порівняти, але Oral b для мене на першому місці.