NoUBA | Staminal Foundation
Моя улюблена тональна основа цього літа
Мої б'юті-подружки давно знають, як я довго нила, що не можу ніяк обрати новий тональний... Після того, як я вперше спробувала Estee Lauder DW - то мої запити до тонального дуже високі. Але спробувати хотілось щось новеньке! [тут красуні з клубу мене точно зрозуміють...🤭]
І всі мої пунктики несподівано закрив один герой, який став справжнім відкриттям цього літа - шикарний італієць NoUBA Staminal Foundation:
✅має стійку формулу;
✅не западає в пори і не підкреслює дрібні зморшки;
✅добре зволожує, не підкреслює сухі ділянки;
✅після одного припудрення відмінно зберігає матовість на обличчі;
✅має покриття від легкого до щільного.
Для мене це чи не ідеальні характеристики! Єдине - це віддушка! Аромат косметички поважної італійки, пахне квітами якимись здається. Але аромат не надто різкий, тому я до нього швидко звикла.
Сама баночка важка та скляна. Суцільний захват! Ніби важкий люкс тримаєш у своїй ручці! Баночка матова, поверх якісно нанесені брендовані написи. Помпа тут дуже зручна: вона не "плюється" тональним і нею реально нормально дозувати кількість продукту.
У мене колір номер 105. Знаю точно, що у лінійці є ще світліший, але цей колір ідеально мені підійшов на літо! Він відмінно адаптується до шкіри, лягає тоненькою вуаллю, але при цьому гарно маскує недоліки за потребою. Не окислюється з часом і не має морквяно-рудого кольору.
Я закохалася в цей тональний! Кращого годі було й мріяти отримати при "сліпому" виборі відтінку. Щира рекомендація всім, хто в пощуках свого ідеального тонального на всі випадки життя.
Коментарі (0)