найулюбленіші найдорожчі засоби #mostexpensiveproductsmakeupclub
покажу вам своїх фаворитів серед найдорожчих засобів, які тестувала
Ідея створення посту з найдорожчими засобами крута, проте знайти щось, що хотілося би заплатити під цим хештегом було важко😅
Останнім часом відкриваю для себе більше брендів та їх засобів з найнижчими цінами, проте і в даному випадку, користуючись нагодою, маю чим з вами поділитися та порекомендувати 🫶🏻
Black opium YSL
Найперше про що хочеться поговорити - парфуми. Декілька років тому, коли вперше відчула аромат black opium від YSL - закохалась в нього відразу. Ці парфуми в міру солодкі, а саме такі аромати я і полюбляю. Ідеально підходять на прохолодну пору року. Аромат зачаровує з першого разу, шлейфовий, приємний, ніжний. Саме коли використовую його - отримую безліч компліментів від знайомих 💓
M.A.C. matte lipstick
Давно задивлялась на помади цього бренду і коли спробувала то зрозуміла, що не дарма витратила кошти. Дуже запала в серденько ця помада. Вона не пересушує губи та не відчується потягом дня. Добре тримається та виглядає чарівно та натурально на губах. В моєму випадку я обрала відтінок 626 Whirl та залишилась задоволена!
Urban Decay Naked3
І на останок зазначу про неймовірнох краси палетку тіней. Це може перше знайомство з брендом Urban Decay і поки що мені все дуже подобається. Тіні достатньо пігментовані (проте в дешевшому сегменті можна легко знайти більш пігментовані тіні), гарно наносяться пензликом, який йде в наборі з палеткою. Неймовірної краси шимерні кольори 🫶🏻
І хоча я тільки почала користуватись цією палеткою, проте вже можу її рекомендувати вам, бо своїх грошей вона вартує як і в питанні якості, так і упакуванні - ну ви тільки подивіться як гарно вона виглядає 🥹
Коментарі (0)