Nacomi Next Level Azeloglicyna 5%
Заспокійлива сироватка при куперозі та розацеа, з азелогліцином
Нещодавно я ділилась 2 засобами від бренду Nacomi, які мене врятували!
Тут про емульсію для сухої та чутливої шкіри 👇
https://club.makeup.com.ua/post/45994/
Тут про тонер зволожувальний для обличчя 👇
https://club.makeup.com.ua/post/45624/
Сьогодні про заспокійливу сироватку при куперозі та розацеа, з азелогліцином Nacomi Next Level Azeloglicyna 5% Nacomi Next Level Azeloglicyna 5%
Призначена від куперозу, від почервонінь, заспокоєння, зволоження, зміцнення, освітлення, розацеа
Пакування
Флакон об'ємом 30ml
Дозатор помпа і мене це дуже тішить, це зручно
Консистенція кремова, має легкий аромат
Подобається використовувати в ранковій рутині
Якщо не потрібно на вулицю можу спокійно не закривати кремом/спф тому що чого-чого, а живлення вистачає
Проте залишає невеличку липкість
.
Склад великий в якому виділимо:
- азелогліцин. Це сучасна альтернатива азелаїновій кислоті. Азелогліцин ефективно освітлює пігментні плями, підвищує рівень зволоження і додає шкірі еластичності. Крім того він нормалізує виділення себуму, має антибактеріальну дію і сприяє очищенню пор. На відміну від сильних кислот ніжно діє на шкіру, не спричиняючи подразнень;
- SEBULESS™ — це компонент, що матує шкіру, вирівнює її тон, регулює синтез себуму, усуває почервоніння та запалення;
- пантенол прискорює загоєння дрібних пошкоджень, захищає обличчя від негативних зовнішніх чинників;
- олія шипшини вирівнює тон обличчя, зміцнює стінки капілярів;
- масло ши нормалізує гідроліпідний баланс, розгладжує зморшки й запобігає появі нових;
- олія солодкого мигдалю зволожує та пом’якшує шкіру, захищає її від навколишніх згубних факторів;
- олія пасифлори заспокоює подразнення, усуває дискомфорт.
.
Враження
Деякі дівчата залишають негативні відгуки на цю сироватку, бо вона не допомагає від куперозу. Кумедні 😏
Але
Сироватка дуже класно працює на заспокоєння та зменьшення почервонінь
А ще вона мега-поживна!
Класно зволожує та прибирає лусочки та сухі ділянки
Nacomi ви мене вразили 🫴
А ще на разі діють гарні знижечки на засоби бренду!
Коментарі (0)