Свідома клієнтка

Альтернатива очищувальній емульсії Cerave

Альтернатива очищувальній емульсії Cerave

Від очищувальної емульсії Cerave я відмовилась по етичним причинам, і поки я підшуковувала собі альтернативу, роздивилась що, хоч вона і не сушить шкіру, пори можуть бути очищені краще.

Придивилась з десяток варіантів очищувальних кремів на заміну:

SVR Sensifine Dermo Nettoyant Make-up Removing Cleanser. Цікавий, нетиповий склад, засіб підходить і для вмивання, і для демакіяжу очей. Виробник рекомендує не змивати його водою, але це не означає, що змивати не можна :)

Dermika Clean & More міцелярний крем для вмивання, для нормальної і чутливої шкіри. Більш бюджетний засіб з таким самим функціоналом.

Ніжний крем-гель для вмивання NIVEA. Не очікувано для мене у Nivea знайшовся засіб з пристойним складом і користуватись ним можна 12 місяців після відкриття. В Nivea ще є мус для вмивання з делікатним складом і теж можна користуватись 12 місяців, що особливо актуально для любителів чергувати засоби.

Lumene Radiance Boosting Cleansing Cream. У Lumene чимало кремів для вмивання, цей доволі потужний порівняно з іншими.

Емульсія для вмивання, для сухої та чутливої шкіри Soraya Probio Clean. Бюджетна емульсія від Soraya з пробіотиками.

Емульсія для сухої та чутливої шкіри Nacomi. Теж бюджетна емульсія з церамідами, вітаміном Е та купою корисностей і ніжними очищувальними компонентами.

Очищувальна емульсія для надчутливої шкіри BasicLab. Засіб з натуральних компонентів від серйозного польського бренду, відгуків немає, але версія 100 мл майже завжди sold out.

Очищувальний кремовий засіб для відновлення шкіри The Elements Renewing Cream Cleanser. Містить амінокислоти, буде класно зволожувати, але має й ефірні олії у складі, може підійти не всім.

Очищувальний крем-гель для обличчя AA Cosmetics Help Cleansing Gel-Cream Atopic Skin. Не обійшлось і без славного бренду АА, у складі відносно сильні очищувальні компоненти, які скомпенсовані зволожувальними.

Очищуючий крем Bioderma Atoderm Ultra-Nourishing Shower Cream. Очищувальний крем для обличчя та тіла від золотого стандарту дерматологів, бренду Bioderma, випускається у різних об'ємах, має не тільки очищувати, а ще й заспокоювати шкіру. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Крем-гель для вмивання і душа Physiogel Daily Moisture Therapy Shower Cream. Без консервантів, ароматизаторів та барвників, може застосовуватись з народження. Також у бренда є окремо гель для вмивання.

Очищувальний засіб для нормальної і сухої шкіри Sebamed Facial Cleanser For Normal & Dry Skin. Слабопінний гель від Sebamed з м'якими очищувальними компонентами. Зацікавив нетиповою композицією.

Очищувальний гель з екстрактом квітів мигдалю і моринги Le Petit Olivier Detox & Anti-Pollution Cleansing Gel. Гель для вмивання з дуже ніжними миючими компонентами, хоч це і не крем (емульсія), він не має сушити.

IsNtree Yam Root Vegan Milk Cleanser. 2 в 1, молочко для демакіяжу та засіб для вмивання корейського виробника з рослинними екстрактами.

Очищувальний гель для сухої та чутливої шкіри Cetaphil Gentle Skin Cleanser High Tolerance. Ніжна формула і в складі нічого зайвого, прекрасно.

Альтернативи, що не представлені на MAKEUP:

Vanicream Gentle Facial Cleanser For Sensitive Skin, Fragrance Free

Aveeno Calm + Restore Nourishing Oat Face Cleanser

Ці засоби продаються у США.

Superdrug Me+ Hyaluronic & Niacinamide Cleanser можна купити у фізичному магазині.