Мій великий Wonder bundle
❤️
Функцією Wonder bundle я користувалася декілька разів і так зробила 4 замовлення, надаючи перевагу парфумерії.
За ці кошти, а саме 1150 грн (враховуючи доставку) можна було б придбати непоганий повнорозмірний парфум 🤭 але я не жалкую. Мені хотілося познайомитися з новими парфумами, або згадати ті, що колись у мене були. І це чудова можливість.
Нижче посилання на сторінку Makeup Wonder bundle
Для тих, хто ще не в курсі, на Makeup представлена чудова пропозиція під назвою Wonder bundle, де за 249 грн. можна обрати 5 семплів/пробників парфумів, або догляду від відомих брендів.
І так, у мене тепер 20 пробників.
З деякими ароматами я давно знайома, про деякі вже писала дописи, інші тільки буду тестити. Та для себе вже обрала декілька фаворитів, які обов'язково придбаю у повному форматі.
Поки що найбільше мені сподобалися:
Black Opium Illicit Green Yves Saint Laurent. Шикарний аромат, писала вже про нього. Планую взяти на осінь-зиму, хоча і зараз він теж актуальний.
Acqua di Gio Giorgio Armani - неперевершений легкий і свіжий арома т. Теж його хочу, він чарівний.
З парфумами від 13Perfumes у мене не склалося. Цікавим лише показався Mad about you, але і він для мене не для того, щоб кудись його носити із-за йодно-бинтової специфічності, але вдома інколи можу послухати. Інші не сподобалися, для мене вони важкі, нав'язливі, мені не комфортно з ними. Не моє.
З DKNY Be delicious i Calvin Clein Euphoria знайома вже дуже давно, аромати - легенди, взяла поностальгувати.
Гадаю, що серед інших пробників знайду ще скраби.
Коментарі (0)