Аніта

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium.

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium.

У світі метушні та стресу, створення затишку в будинку відіграє важливу роль у підтримці гармонії та позитивного настрою. Я завжди намагаюся зробити свій будинок приємним та затишним.
Люблю, коли приємно пахне, це створює якусь особливу атмосферу, задає настрій. А коли з'явилися дифузори з паличками, наповнювати будинок ароматом стало ще й красиво. Погодьтеся, що гарний флакон з ароматними паличками прикрашає будь-яку полицю. Нещодавно я спробувала новий для себе аромат від бренда Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium.
Оформлення звичайно приголомшливе. На подарунок це розкішна річ! Аромадифузор знаходиться в картонній коробці, яка виконана дуже якісно та красиво. Вона текстурна і дуже приємна на дотик.
Флакончик привабливий, скляний, на кшталт парфумерного, наповнений ароматичною рідкою речовиною, йде в комплекті з очеретяними паличками. Має об'єм - 100 мл.
"Herbal & Geranium" відкриває м’який, невимушений квітковий рай, що огортає теплими, пряними нотами. Такий глибокий багатогранний аромат грає протягом часу різними ароматичними відтінками.

Піраміда аромату:


🔸Бергамот, коріандр, мускатний горіх.
Починається аромат з витонченого бергамоту, який дарує енергію та свіжість. Коріандр і мускатний горіх додають пряності та глибину.
🔸Герань, східні трави
Серце аромату розцвітає в обіймах герані, що підкреслює квіткову елегантність аромату. Східні трави додають загадковості та теплоти.
🔸Амбра, сандал, ваніль, боби тонка
Акорди амбри, сандалу, ванілі та бобів тонка завершують неповторний характер аромату, даруючи відчуття тепла та виваженості.

В житті я навіть і не могла подумати, що всі ці складові можуть створити єдиний неповторний аромат. Я не люблю запах герані (квітки) але тут ця комбінація створює квітковий, злегка солодкий і м'який аромат. Він розкішний! При чому, якщо вдихнути запах безпосередньо з флакона, то він звучить більш насичено, ніж відчувається в кімнаті. А ось той аромат, який поширюється у приміщенні, стає більш тонким та вишуканим. Як же красиво заміксовані тут витончений бергамот в танці з геранью і доповнює цю композицію солодкість ванілі. Дівчата - це любов с першої хвилини. Я від нього реально кайфую. Аромат не нав'язливий, але досить сильний та стійкий. Мені дуже подобається, що він грайливий. Цей аромат не душить та не викликає жодних негативних відчуттів. Він такий ніжний та незвичайний. Заповнює кімнату за лічені хвилини. Він створює обстановку спокою, привносить в неї комфорт та затишок.