Pilirina 💛💙

І це аромат для дому за 750 ₴?

І це аромат для дому за 750 ₴?
І це аромат для дому за 750 ₴?

Кожен будинок має свій аромат, який залежить від людей, тварин, якості прибирання та інших моментів. Люблю, коли заходячи до будинку, пахне приємними флюїдами.

Давно хотіла спробувати аромадифузор від Sister's Aroma, бо очікувала від нього чогось надзвичайного, натомість отримала розчарування. Скоріше від своіх очікувань, а не від самого продукту. Хотілося гарного фонового звучання, щоб ніздрі не виїдало. Ех, а у дифузорі "Білий виноград" Sister's Aroma аромату просто немає 🤷‍♀️

Флакон виглядає сучасно і цікаво. Великий об'єм - 110 мл. Тут питань немає.

Аромат 🥂Пахне шампанським, але дуже слабо. І якось швидко щезає, ніби випаровується.

Завжди для старту використовую 3-4 палички для дифузорів. Якщо він дуже насичений - краще витягну.

Думала, що у мене щось із ольфакторикою. Ні, аромат білого винограду не чує ніхто. Іноді переносила його з кімнати до кімнати, переставляла ці палички вверх ногами - аромату майже не чутно. Тільки якщо принюхатися прямо з флакону.

Користуюся цим дифузором із 3 січня. Сьогодні 13 лютого. Майже місяць у мене стояло 4 палички, тиждень тому поставила усі 6. Кількості рідини залишилося менше половини, думаю до кінця лютого точно простоїть.

Виробник запевняє, що аромат звучить у приміщеннях до 30 м².

Всі правила розміщення ароматичного дифузора дотримувалася - він стоїть на прохідному місці, на невисокому рівні (полиця при вході). По ідеї аромат повинен добре розходитися з протягом і вітром від людей, що проходять повз.

👉 Перед цим у мене був аромат від бюджетного турецького виробника і поки він був кращим серед моіх аромадифузиків:

https://club.makeup.com.ua/post/26934/

Я б не придбала собі саме аромат "White grape" від Sister's Aroma. Це було одне з моіх найбільших розчарувань у ароматах для дому, бо ціна не відповідає якості вмісту.

Окрім як за зовнішню красу похвалити "White grape" ні за що не можу. Симпатичний флакон за 750 ₴, але користь від нього нульова.

Можливо, більш насичені аромати були б більш стійкішими, але точно не цей.

Сподіваюся, мій відгук буде комусь корисним ♥