Pilirina 💛💙

Турецька ялинка від THALIA

Турецька ялинка від THALIA

Ті, хто давно мене знає, неодноразово чули, що у мене є подруга, яка частенько іздить до Турціі по своім робочим справам і привозить мені цікаву косметику.

На Новий рік я отримала турецьку ялинку. Та не просту - з фантастичним атмосферним ароматом кедру та кашеміру.

AKTEN Cosmetics - турецький виробник, який під своїм відомим брендом THALIA Natural Beauty представляє натуральні засоби і лінійки для очищення та догляду за шкірою обличчя, тіла та волосся за власною рецептурою. На сайті make up цей бренд також представлений, але цього дифузору немає. Є свічка з ароматом кашеміру, з дозволу модераторів, прикріплю іі для наглядності бренду.

Сказати, що я задоволена - не сказати нічого.

Мені подобаються продукти THALIA. Вони дійсно якісні, не дорогі. Не було жодного продукту, який би мені не сподобався. Якщо не помиляюся, нещодавно вони випустили класні аромати, один із яких я тестувала і він тримався на мені кілька діб. Ну вміють турки дивувати, що тут скажеш!

Але повернемося до аромадифузору.

У нього стандартний об'єм - 80 мл, розкішний флакон, якісні палички, шикарне пакування. Флакон у формі ялинки, важкий і приємний, на поличці стійкий, нікуди не перекидається. У верхній частині флакона була захисна мембрана, обтягнута плівкою і закрита скляною кришкою у вигляді кульки. Палички не дерев'яні, виготовлені з якогось пористого матеріалу, але класно пропускають рідину.

Коробка якісна, зроблена з приємного на дотик картону.

А найголовніше - він неймовірно пахне на всю квартиру чимось приємним, казковим, благородним.

Не знаю як пахне кашемір. Думаю, це атмосфера якогось затишку, яку можна порівняти з відчуттями від одягу із натурального, приємноі на дотик, вовни. І от саме ця нота мені тут подобається. А кедр іі ніби збалансовує і створює новорічний настрій.

Розхід величенький, як бачите на фото. Дифузор стоіть відкритий вже десь два тижні, але аромат вартий того, повірте!

Повторю його однозначно!