KsuLv

Тотальний релакс вдома від Sister’s aroma.

Тотальний релакс вдома від Sister’s aroma.

Відразу скажу, що я відношусь до бренду неоднозначно: з однієї сторони їх неоднозначне минуле, а з іншої - аромат «Нептун» ❤️ але хочеться вірити в порядність дівчат, тим більше їх косметика мені полюбилась вже давно.

Аромадифузором користуюсь вже 2 місяці і готова поділитися враженнями з вами.

Дизайн:

Дизайн виконаний у скандинавському стилі: скромність і естетична простота вдало поєднуються з універсальністю і функціональністю. Естетично виглядає ну дуже привабливо.

Тотальний релакс вдома від Sister’s aroma.

Группа аромату: фруктово-квітковий.

Ноти: манго.

Я обрала аромат «Манго», він мені на той час віддалено нагадував аромат винограду, який я хотіла придбати, а саме його у магазині не було. Тому брала те, що є…

Застосування вирішила розпочати з 1 палички, щоб було не дуже «солодко». І як виявилось, не прогадала. Площа використання 38 м2. Перший тиждень аромат бентежив і здавався трохи засолодким для мене. Далі запах поступово мʼякшав і через 2 неділі став таким, як потрібно. Відповідно палички я вже не додавала.

✅ Аромат я можу назвати солодкуватим з незначною кислинкою, у ньому я відчуваю відлуння дині у комбінації з цитрусами, насамперед апельсином.

З ароматом я поринаю у атмосферу тотального релаксу і літнього відпочинку, навіть серед зими.

✅ Дифузор економічний (при використанні 1 палички), за 2 місяці у мене «вивітрилася» половина флакону, тому цілого вистачить на 4 місяці. Вважаю це достатньо для дифузору.

⛔️ Суттєвим мінусом для мене стала вартість продукту, проте я думаю економічний розхід згладжує цей мінус.

Дякую за увагу ❤️