Olena_

Не бажаєте п'яну вишеньку?

Не бажаєте п'яну вишеньку?

Всім привіт! Мій допис номер два на арабські парфуми з моєї колекції, кому цікаво що я написала в першому - можете перейти за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/47634/, дякую.

І так, що ми маємо, а маємо ми ще одного представника бренду Lattafa Perfumes під назвою Raghba.

Дізналась про цей аромат на просторах інтернету, було дуже багато позитивних відгуків на нього, навіть при бюджетній ціні я вирішила для початку замовити відливант п'ять мл. щоб познайомитися, тоді замовила не менше семи різних ароматів. Стараюся зараз покупки робити не спонтанно щоб потім не було знову розчарувань.

В мене був запій з цим ароматом в мокру осінню пору, тому що в таку погоду цей аромат дарує мені асоціації з теплим затишним будинком, в якому присутній камін і яскраво горить дерево а ми з коханим чоловіком їмо наші улюблені солодощі " П'яна вишня" ). Звісно відливант використала до останньої краплі.

Парфум замовляла набором з дезодорантом але він( дезодорант) - мав іншу назву і був не від цього парфуму, зустрічала відгуки що не тільки у мене так) але то нехай, мені головне сам парфум. Коробку не зберегла, я зазвичай викидаю ті коробки від парфумів якими я знаю що буду користуватися сто відсотків, хіба що можу зберегти пакування якщо воно для мене чимось незвичайне, незвичне).

Ноти аромату:

Ваніль, Цукор, Дерево Агар (Уд), Ладан, Сандал, Мускус.

Мені відразу після роспилення аромату відчувається дуже сильний аромат спилу дерева з кислинкою і димком одночасно, знаю що це пахне так саме нота уду потім він трішки розходиться, буквально одна хвилина.

На черзі проявляється явна нота ванілі, цукру і сандалу, ці всі ноти я чую саме яскравіше.

Якщо сприймати аромат цільно то для мене це вишня з коньяком в шоколаді.

Замовляла повномірний флакон вже глибокої осені але ще тоді його встигла трішки поносити, зараз він чекає знову свого часу. Доречі парфум відразу після приїзду до мене - був трохи світлішого кольору, зараз дійсно став кольору алкогольного напою і стійкість також думаю стала ще більша, хоча і на початку у нього з цим проблем не було).

Дякую за увагу всім хто забіг до мене і до наступного допису).