#Mostexpensiveproductsmakeupclub
Мої найдорожчі засоби у косметичці на сьогоднішній день
Завдяки клубу, моя косметичка значно збільшилась, в ній зʼявилось багато подаруночків, деякі позиції придбані виключно за рекомендацією дівчаток, але я користуюсь переважно не дуже дорогою декоративною косметикою, а от догляд мій значно здорожчав, і це гарно відображається на моїй шкірі.
Я довго думала, що саме включити в цю підбірку і от що вийшло:
- Засіб для росту волосся Placen Formula Tonic Hair And Scalp Lotion. Зараз дуже багато уваги приділяю волоссю і вкладаю в нього душу і кошти😌 Тому і пишу часто у дописах про вітаміни, тоніки, шампуні. Зараз я закінчую курс цих ампул з 12 штук і детальний допис напишу згодом. Набір ампул з 12 штук мені обійшовся в 1500 грн.
- Парфумована вода Armand Basi “In red”. Це вийшла дійсно спонтанна і необдумана покупка, це ж треба було взяти аж 100 мл😄 Вистачить ще онукам. А якщо серйозно, цей аромат я ношу, коли я маю трохи недобрий настрій, він для мене такий трохи колючий. Я подивилась на свої парфуми, і виявилось, що в мене багато відливантів і мініатюр, а от з флаконів це поки найдорожчий.
- І наостанок, вишенка на торті- нічний крем для обличчя Biotherm Blue Therapy Night Cream. Це просто любов, він має таку ніжну консистенцію, такий гарний аромат, а шкіра від нього зволожена і така ніжна. А дістався мені цей кремчик у подарунок від чарівної Molena♥️
Ось така вийшла підбірка, я обіцяю собі балувати себе частіше скарбами☺️
Коментарі (0)