vladalorens

Роликовий дезодорант Byphasse який дійсно працює!

Уж дуже мені полюбилась фірма Byphasse, тому вирішила купити роликовий дезодорант. Орієнтувалась на відгуки тут, тому по запаху це було пальцем у небо.

Перший я купила собі з бавовною. Потім спробувала з трояндою, але все-таки повернулась до бавовни. А тепер по порядку))

Об'єм: 50ml

• Після відкриття можна використовувати 12 місяців
  • Виробником вказано, що тримає 48 годин. Чи дійсно воно так?

Наносимо на суху, чисту шкіру. Він ледь помітного молочного кольору. Але йому обовʼязково потрібно підсохнути! На жаль, якщо одразу надягнете футболку або інші речі, то залишить білі сліди на чорному одязі.

Що по запаху?

• Ранкова роса: аромат ніжний, приємний, не навʼязливий, як свіжа троянда.
  • Бавовна: не знаю, як описати, але цей запах просто неймовірний, солодкуватий я би сказала (купляю його вже вдруге). Він трошки "важкуватіший", ніж трояндовий, але мені подобаються такі запахи.
  • Urban Swing: чоловічий, насичений і бадьорий, навіть "холодний" аромат, немає цього типового "мужицького" запаху.

Як довго тримає?

Жіночий: як людина, яка перепробувала за свої 29 років життя просто тонну цих дезодорантів, можу з впевненістю сказати, що вони тримають класно. Мене дезодоранти, антиперспіранти тримають декілька годин (приблизно 4 і все), а далі зʼявляється запах поту, який потім і на одягу, і мокро під пахвами, наче я крос бігла годину. Але ці запахи тримають більше ніж добу точно і не проявляється цей жахливий запах поту, навіть коли на вулиці 35. Так, звичайно, якщо ви сидите в офісі, де весь час працює кондиціонер, то він буде тримати і потіти ви можете мінімально. Якщо все-таки ви "бігаєте" на роботі, то пахви можуть бути мокрі, але не так сильно, якби ви були з іншим дезодорантом. Переживаю з ними вже 2ге літо і можу сказати впевнено, що дуже класно тримають. Хоч він завжди зі мною у моїй сумочці, але я його не поновлюю протягом дня, оскільки вистачає на цілий день. Я дуже задоволена і переходити на інші навіть немає бажання💙

Чоловічий: мого чоловіка мало дезодорантів тримає гарно навіть пів дня, я вже мовчу за день. Він весь час користувався олд спайс, акс і все в такому дусі. Запах поту дуже сильно проявляється, особливо влітку + залишається на одягу, а відіпрати це, щоб взагалі не було ніякого запаху це ще той квест. І після того, як я вже більше пів року користувалась дезодорантом вирішила купити йому також від Byphasse. І я не помилилась. Вот чесно, я дуже чутлива до запахів, але тут я можу точно сказати: він добре тримає день точно. І на одязі немає потім жахливого запаху.

Але кину ложку дьогтю у цю бочку меду:

Читала у відгуках, що може виникнути подразнення, свербіж. Тому у кого дуже чутлива та ніжна шкіра, краще все-таки протестувати. (це стосувалось саме дезодоранту з бамбуком)

Тому мій рекомендасьйон💙 він вартий того, щоб його хоч раз спробувати, оскільки такі засоби дуже індивідуальні.

Діліться також вашими знахідками в коментарях✨