V-R-O-D-L-Y-V-A

Рум'яшки для нігтів

Рум'яшки для нігтів

Привіт MakeupClub 🖤

Це дуже милі рум'яшки для нігтів, одні звичайні та два зі спецефектом:

  • Зміцнювач для нігтів Essence The Grow'n'glow Nail Care Polish
  • Тонувальні рум'яна для нігтів Maxi Color Maxi Health №20
  • Лак для нігтів Catrice Glossing Glow Nail Lacquer - 010 - You Glow Girl

Я на них підсіла і мені дуже подобається 😸 розповім про кожного, від того, який найменш сподобався до улюбленця, який у майбутньому продублюю.

Об'єм: 8 мл.

Колір: напівпрозорий світло-рожевий відтінок.

Текстура: руде рідка, як вода.

Ефект на нігтях: глянцевий. Якщо в когось нерівна поверхня нігтя, під цим засобом це буде помітно. Це покриття не дуже добре вирівнює нігтьову пластину, але результат буде кращим з другого шару.

Пензлик:

  • з прямим зрізом. Мені зручніше, коли округлий зріз - так легше підбиратися до початку росту нігтя і фарбувати по боковинах;
  • дуже тоненький (десь 3 мм), не зовсім підходящий під мою нігтьову пластину і через це особисто мені доводиться довше повозитися з фарбуванням нігтів;
  • зате не залишає смужок.

В роботі: наносити непросто, через дуже рідку текстуру може розтікатися. З часом я пристосувалася наносити засіб потроху, щоб уникнути розтікань, але мені це не зовсім комфортно. Засіб швидко сохне.

Присутній дуже їдкий запах ацетону.

Стійкість: 3-4 дні, потім потрібно оновлювати/ нашарувати. Покриття в 2 шари під час миття посуду або після душу не облазило.

Спосіб застосування (від виробника): застосовувати тричі на тиждень.

Виробник заявляє щось там про живлення та захист і стимуляцію росту нігтьової пластини, але я нічого такого не помітила, бо у мене немає таких проблем взагалі, тож не порівняю До і Після використання цього засобу. Але точну можу зауважити, що цей зміцнювач ніяк не зіпсував мої нігті і алергії не викликав.

Ефект тут не такий прикольний, як у наступних двох засобах. Це покриття більше нагадує базу під лак із легким рожевим відтінком, але він помітний лише з другого шару. Мені він подобається, виглядає мило, акуратно та приємно оку.

Об'єм: 10 мл.

Колір: напівпрозорий рожевий відтінок, який посилений бузковим відблиском.

Текстура: більш густа, ніж в попередньому засобі, але не зовсім.

Ефект на нігтях: глянцевий. Чудово вирівнює поверхню нігтя і нейтралізує жовтий підтон.

Пензлик:

  • відчувається що не дуже якісний, тому що ворсинки згодом можуть пушатися;
  • з прямим зрізом. Як вже писала вище: не моє, мені так не зручно наносити;
  • зручний, широкий (5 мм);
  • рівномірно розподіляє лак, без смужок.

В роботі: легко наноситься і швидко сохне. Лак не розтікається.

Запах не такий їдкий, як у попередньому засобі, але також немає ароматичної піраміди, просто запах ацетону.

Стійкість: 3-4 дні, потім потрібно оновлювати/ нашарувати. Покриття в 2 шари під час миття посуду або після душу не облазило.

Спосіб застосування (від виробника): нанесіть 1-2 шари на чисті, сухі, знежирені нігті. Перед нанесенням лаку дайте висохнути попередньому шару. Після висихання покрити нігті лаком.

Це просто декоративний лак без особливих плюшок. Зміцнення нігтя тут йде за рахунок додаткового покриття, яке запобігає появі тріщин і сколів на нігті.

При першому шарі чітко видно рожевий відтінок і трохи помітний сине-фіолетовий відлив, але не так впадає в очі як при нашаруванні. З другого шару вже більше проявляється бузковий відтінок. Він оптично відбілює поверхню нігтя і манікюр становиться більш акуратним. Деяким не подобається такий ефект, рахують його неприроднім, але камон, це лак для нігтів, любий лак виглядає неприродно 🙄 Особисто мені дуже подобається, виглядає чарівно, нагадує льодяники.

Об'єм: 10,5 мл.

Колір: напівпрозорий рожевий відтінок, який посилений синюватим відблиском.

Текстура: в міру густа та рідка консинстенція.

Ефект на нігтях: глянцевий, вирівнює тон нігтьових пластин, усуваючи жовтий підтон. Сама нігтьова пластина виглядає рівною і акуратною.

Пензлик:

  • якісний, з округлим зрізом;
  • зручний, широкий (5 мм);
  • рівномірно наноситься, без смужок.

В роботі: легко наноситься і добре фіксується, не розтікається.

Запах: їдкий запах ацетону, але як для мене в ньому це менш відчувається ніж у попередніх засобах, але це все одно неприємно.

Стійкість: 3-4 дні, потім потрібно оновлювати/ нашарувати. Покриття в 2 шари під час миття посуду або після душу не облазило.

Спосіб застосування (від виробника): Нанесіть в 1-2 шари на підготовлені нігті. Дайте висохнути.

Виробник заявляє, що лак можна використовувати як базове або топове покриття.

Як топ я його не використовувала. Зміцнює нігті лише за рахунок додаткового покриття, ніякого ефекту крім декоративного і нейтралізації жовтого підтону, немає.

З першого шару трохи помітний синій підтон, з другого більше, але манікюр для більшості залишається все ще природним, у порівнянні з попереднім зразком. Ефект класний, виглядає красиво та естетично.

Всі 3 лаки мені сподобалися, але перевагу я віддала б тонуючим рум'янам від Maxi Color за рахунок незвичайного і прикольного кольору і лаку від Catrice за рахунок максимального задоволення у використанні і красивого ефекту на нігтях.

Дякую що заглянула, будь вродливою, лови пурпурне серце 💜