Аромат свіжості чистоти та затишку у вашому будинку
Avenue Des Parfums Home Lotus & Sandalwood 🪷
Аромадіфузор для дому, це був другий засіб, який я хотіла спробувати від нового для мене українського бренду 🇺🇦Avenue Des Parfums.
Першим був цей, про нього я вже розповіла https://club.makeup.com.ua/post/47700/
Вибір аромадифузорів не маленький, на даний момент він складається з 15 ароматів, кожен зможе підібрати щось потрібне для себе. Аромадифузор не просто нейтралізує аромати, а й створює відчуття свіжості та рівноваги у вашому будинку 🏠. Його компактний та стильний дизайн гармонійно вписується в будь-який інтер'єр, даруючи твоєму простору особливий шарм елегантності .
Мій вибір зупинився на Lotus & Sandalwood
Зовнішній вигляд: Красива сіра 🩶 упаковка з м'якого картону, таку не соромно подарувати 🎁. Усередині компактний скляний флакон, об'ємом 100ml та з ним у комплекті 4 м'які палички. Рідина всередині яскраво-синього 🌊 кольору. Також є захисна плівка всередині на шийці флакона під чорною кришечкою. Флакон закритий всередині пластиковою кришечкою, щоб під час транспортування рідина не розлилася. Раджу його не викидати, я наприклад їдучи з дому 🛩️ на тиждень або більше, можу закрити свої дифузори, щоб рідина не вивітрювалася марно, коли мене немає.
Флакон йде без різьби, зовнішня чорна частин не закручується, як у деяких флаконів інших фірм, а просто замикається, тому за неї краще флакон не піднімати, щоб він випадково не розкрився 💦
Про аромат 🪷
Тип аромату: зелені, квіткові
Початкова нота: Фрезія
Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен
Кінцева нота: Білий мускус, Мускус
Почнемо з ніжної свіжості 🪷лотоса та ароматичної 🌸фрезії, які відкриваючи свої пелюстки🌿, переносять тебе в ауру чистоти💦 та енергії. Півонія🌺 відкриває серце цього аромату, доповнюючи своєрідний тонізуючий букет.
Цикламен додає легкої грайливості та солодощі як би балансує між крикливими нотами лотоса та витриманого сандала.
Щоб завершити цю ароматичну симфонію, сандал та білий мускус вносять у простір тепло та внутрішню рівновагу.
Для мене це аромат чистоти без мильності, він ніжний, лотос дає аромату свіжу водну 💧нотку. Є дуже легка квіткова солодкість, але в цілому сам аромат зовсім не відноситься до солодких. Сандал у деяких ароматах може давати ноту розсолу, але тут такого немає. Цей аромат дарує спокій та умиротворення 🧘🏻♀️, він відмінно підійде для ванної кімнати, спальні, вітальні.
Я вибирала його для ванної кімнати 🛁, тому зупинилася на цьому ароматі і не помилилася. Я не дуже люблю квіткові 🌷 запахи, тому що вони можуть мене швидко втомити, але пам'ятаю що колись в мене були парфуми з нотою лотоса, і вони мені подобалися, були дуже свіжі.
Тепер я ще хочу кімнатний спрей із таким ароматом, у пару до освіжувача 😄
Зараз я поки що використовую 3 палички, мені цього цілком достатньо для легкого ненав'язливого аромату у ванній, він чутний протягом усього часу. Коли двері у ванну кімнату відкриті, я відчуваю його навіть у коридорі, вже тільки наближаючись до дверей.
Для того, щоб у кімнаті завжди був приємний запах, необхідно перевертати палички кожні 7-10днів. Не рекомендуємо ставити дифузор на підлозі або на високу шафу, оскільки молекули запаху будуть підніматися вгору та ароматизувати стелю.
Якщо будуть якісь зміни, я ще доповню відгук. Так само, коли флакон закінчиться, напишу на скільки мені його вистачило. Знаю точно, що цей аромат, я обов'язково ще повторю, незважаючи на моє бажання протестувати й інші дифузори.
"Lotus & Sandalwood" - надійний супутник для створення комфортного, чистого та затишного середовища в будинку 🏠. Нехай аромати природи піднімають твій настрій щодня!🌿
Аромадіфузор - це не тільки частина стильного сучасного декору 🏺, це справжня подорож у світ приємних ароматів та затишку 🏞️
Інші дифузори від Avenue Des Parfums
Які з цих ароматів були у вас чи які хотіли б спробувати? За посиданнями мої дописи на аромати які в мене були
🌸 Avenue Des Parfums Home Tobacco Flower & Oud
🌸 Avenue Des Parfums Home Tobacco & Wood
🌸 Avenue Des Parfums Home Bulgarian Rose & Wood
🌸 Avenue Des Parfums Home Vanilla & Caramel https://club.makeup.com.ua/post/51426/
🌸 Avenue Des Parfums Home Patchouli & Spicy
🌸 Avenue Des Parfums Home Oud & Berry
🌸 Avenue Des Parfums Home Lime & Lily
🌸 Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral
🌸 Avenue Des Parfums Home Musk & Floral
🌸 Avenue Des Parfums Home Fruits & Chrysantheme https://club.makeup.com.ua/post/48396/
🌸 Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower https://club.makeup.com.ua/post/51426/
🌸 Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum
🌸 Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium
Коментарі (0)