Свіжі, ніжні, невагомі, що будуть актуальні цілий рік
Моя підбірка ароматів від Avenue des Parfums 💙
Я з тих, хто полюбляє свіжі, прохолодні аромати протягом цілого року, а влітку, звісно, особливо. Спробувала парфумів бренду багато, але сьогодні виділю ТОП свіжої, може десь і солодкуватої ніжнятини на мій погляд.
Green Florence
Мій фаворит у підбірці, бо максимально нагадує аромат, від якого я шаленію.
Цей парфум я б віднесла до категорії квіткові водяні.
Запах свіжості, чистоти, води і навіть трішки зелені.
Стартує звучання з комбінації яскравого кисленького лимону і свіжого листя м’яти. Відчувається прохолода, а лимон не у форматі лимонаду чи ефірної олії, а натуральної соковитої м’якоті.
М‘ята також дуже делікатна, вона не бере на себе головну роль, а «підсвічує» лимон на фоні.
Водяний жасмин і кедр створюють у мене відчуття перебування у лісі, дерева якого нагріті сонцем за цілий день, але щойно пройшов дощ і все охолоджується, краплі дощу з листя торкаються шкіри.
Дуже тонко і вишукано звучить.
Аромат холодний, дзвінкий і шлейфовий.
Зовсім без нотки солодкого. Трав’янистий, зелений і водяний. При цьому дуже багатий і не нудний.
Майже наприкінці звучання мені здається починаю відчувати щось схоже на коштовний крем для тіла, такий делікатний запах.
Стійкість як для свіжого аромату непогана - до 3 годин, потім відчувається лише зблизька, але я поновлюю.
Glossy Sydney
Якщо мене спитають який аромат асоціюється з вічною класикою - без сумнівів покажу саме цей.
Свіжість, легкість, цитрусова кислинка, ніжність, жіночність - усе про нього.
Він пахне ранком, чистотою і невинністю. Це таке пробудження весни після затяжної зими.
Такі асоціації викликають дуже яскраві акорди дзвіночків у сукупності з цитрусом (лимоном) та кисленьким зеленим яблуком.
Лимон також наче на цукровій підложці.
Прохолода і навіть натяк на морське спрямування…
Звісно, ще відчуваю легкій аромат букету жасмину, білої троянди.
Обрамлено це дуже ніжним і тонким мускусом, який не б‘є у ніс, а лише додає стійкості.
Стосовно стійкості. Аромат тримається на шкірі до 3 годин, але при контакті ніс-шкіра може відчуватися і до 5 годин.
Шлейф перші 1-2 години присутній.
Majestic Tokyo
Також квітковий, фруктовий, легкий, навіть невагомий, акватичний аромат.
Цей парфум я б описала як відпочинок на пляжі: розпечений пісок, нагріте сонцем тіло, доглядові креми на шкірі, солоний бриз. Він асоціюється з невинними обіймами, якимсь таким курортним романом і навіть підлітковою легковажністю. З ним легко, приємно і комфортно.
Яскравий водяний прохолодний лотос, кисленькі лимон, ананас і терпка айва і листя смородини гармонійно розбавлені солоденькою динею.
У серці також білі квіти, знову прохолодна лілія, але уже з краплиною тягучого квіткового меду. Він не додає зайвою солодкості, а лише підсилює натуральний аромат квітів.
Знову тонкий невагомий мускус у базі, але він зовсім невідчутний, бо поруч чуттєвий ветивер і ледь солодка ваніль із сандалом. Тут же персик з фіалкою, їх відчуваю не так яскраво.
Тож аромат уже не такий, як попередні, бо окрім свіжості має певну фруктову солодкість.
Стійкість виявилася гірше попередніх, до 2 годин, але як і попередні на одязі та волосся тримається значно довше.
Шлейф легкий і короткий, але присутній.
Floral Verona
Істинно квітковий аромат, злегка свіжий, водночас солодкий і зовсім не приторний.
Це медова троянда, а можливо варення з натуральної неймовірно ароматної троянди, що заповнює весь простір. Усіяна кімната пелюстками півонії. А ось вона свіжість і прохолода - проявилася ніжна фрезія.
Додаткової солодкість додають плоди лічі - тропічний фруктовий аромат вступає у квіткову симфонію. Вони об’єднуються між собою, створюючи ідеальний тандем.
Ще більшої м’якості аромат досягає завдяки конвалії і магнолії.
А от деревинність і навіть горіховість разом з теплою амброю. Вони ще більше додають жіночності. Відразу хочеться зробити укладку, одягнути стримані, але розкішні прикраси і піти підкорювати світ.
Стійкість аромату неймовірно гарна 6-8 годин, і близько 4 годин тягнеться довгий, спокусливий шлейф.
Коментарі (0)