Найдорожчі речі в моїй косметичці це парфуми і туш
Влітку люблю легкі парфуми, користуюсь водостійкою тушшю і розкажу вам про моїх фаворитів
Цього літа в мене двоє парфумів. Найдорожчі це Daisy Love Eau So Sweet (купляла на мейкапі по акції, в подарунок був лосьйон Euphoria). Запах не приторний, солодкий, але з кислинкою і розкривається дуже приємно. Не особливо стійкий, але вважаю, що в теплу пору року стійкість і не потрібна. Естетичний флакон, це окремий вид задоволення.
Moschino Toy 2 це свіжий і максимально літній аромат, я не знаю людей, яким би він не подобався. Теж не особливо стійкі парфуми, але вони ненав'язливі, доречні всюди, хоч на відпочинку, хоч десь в офісі.
Водостійка туш Clinique - це моя улюблена туш, бо алергія на всі Мейбеллін і Лореаль, я вже думала, шо буду без туші ходить. Аж тут мені порадили цю. І я подумала, що водостійкість мені не потрібна. Це справді робить зняття макіяжу задачею не з легких. Я не одразу підібрала міцелярку, щоб повністю знімати. Врешті задоволена Byphasse для зняття водостійкого макіяжу. Туш не обсипається, щіточка ідеально розділяє і надає об'єм. Якщо трапляється басейн, купання в річці, злива, то ця туш абсолютно не реагує, виправдовує назву водостійкої на 100%. Єдиний недолік це вартість. Вона останнім часом здорожчала і це мене пригнічує, бо шукати щось дешевше і підходяще моїм алергічним очам не маю змоги. #mostexpensiveproductsmakeupclub
Коментарі (0)