𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Scalp Peeling Scrub

Нещодавно у Joko Blend з'явилася новинка - пілінг для шкіри голови, який дуже мене зацікавив. Я люблю подібні засоби для глибокого очищення, бо маю жирну шкіру голови, але не всі пілінги, які були до цього, повністю виправдовували очікування.

Об'єм 125 мл.

Активні компоненти: рисова пудра, протеїни шовку та пшениці, кератин і натуральні олії.

Пілінг створений для глибокого очищення шкіри голови від забруднень і ретельного відлущування ороговілих тканин. Також його задачею являється: регулювання роботи сальних залоз, перешкоджання появи лупи, покращене живлення волосяних цибулин, стимулювання росту волосся і зменшення випадіння.

Засіб упакований в коробок на якому є вся необхідна інформація.

Туба з м'якого пластику, є фольгований захист. Кришка з подовженим тоненьким носиком в якому маленький отвір, що акуратно дозує потрібні порції. Формат зручний і практичний.

На вигляд це в міру густий крем-гель, який має мілкий абразив.
Аромат приємний, освіжаючий, ментолово-кислотний (маю на увазі ті нотки, які часто зустрічаються в засобах з кислотами), більше відчуваю саме яблочну кислоту.

Завдяки витягнутому носику пілінг зручно наносити по проборам, він видавлюється тоненькою змійкою.

Розподіляючи його по голові відчуття абсолютно комфортні, печіння і подразнення не виникає. Він легко розноситься по шкірі, має властивість пінитися.

Виробник не зазначає, в який саме момент його треба використовувати - до чи після миття голови, але вказує, що при необхідності, після маніпуляції можна використати шампунь.

Я його наношу після миття голови і після нього шампунем не промиваю волосся, бо і так все влаштовує.

В процесі відчуття приємні, пілінг дає гарний освіжаючий ефект, але якщо порівнювати його з іншими (наприклад з Lador, який інтенсивно морозить), то явного охолодження не має, а просто класна свіжість завдяки ментолу.

Під час активного масажу утворюється пишна піна (якщо використовувати вже на вимите шампунем волосся), абразив тут делікатний і скрабуючий ефект теж легкий.

Змивається без проблем, гранули не застрягають у пасмах. Під час змивання складається таке враження, ніби я застосувала шампунь глибокої очистки, настільки він ретельно очищує, що прям супер, те, що треба. Волосся під пальцями аж скрипить від чистоти, але дія пілінгу не агресивна, він не подразнює епідерміс і не пересушує волосся.

Так, як під час промивання склад засобу чіпляє і довжину, то на неї я обов'язково наношу маску, а потім бальзам.

В результаті отримую неперевершену свіжість голови, нібі шкірі стало легше дихати. Пілінг ефективно відлущує ороговілий шар і усуває усі можливі забруднення, забезпечуючи повноцінне відчуття чистоти і свіжості.

Ще із позитивних моментів - це надання об'єму. У мене не густе і тонке волосся, тому такий бонус для мене дуже приємний, прикоренева зона після пілінгу більш об'ємна.

Також, із важливих приємностей є те, що засіб спроможний трохи подовжувати чистоту волосся. Взагалі я голову мию кожен день, або через день, тому сповільнення жирності коренів для мене теж дуже важливе. Після застосування пілінгу стан волосся (а саме прикореневої зони) виглядає естетично і на другий день. Тільки вже під кінець другого дня я можу спостерігати, що корені вже потроху втрачають об'єм і починають засалюватися. Результат вважаю досить непоганим в цьому плані, бо інші пілінги, якими я користувалася раніше, були не такими дієвими.

Негативної реакції зі сторони шкіри пілінг не викликав, дуже мені сподобався. В майбутньому обов'язково його повторю. На даний момент - це найкращий пілінг для шкіри голови, що у мене був, разом з ефективним очищенням додатково є об'єм і подовжена свіжість волосся.