Avenue Des Parfums Sexy Miami
Якщо ви обираєте для себе Carolina Herrera, вам точно сподобається цей аромат
Привіт, красунечки 🕊️ Парфумерію знайти на моїй сторінці вкрай важко, як власне і мені підібрати собі парфум. Скільки вже переслухала я ароматів, в пошуках того самого, що западе в душу
Від ніші, до найбюджетніших варіантів. Адже парфум-це також частина образу
Моє знайомство з брендом Avenue Des Parfums, пройшло максимально успішно. Адже для себе я обрала аромат схожий на Carolina Herrera, який слухала цілий місяць час від часу, щоб запевнитись, чи точно він мій
Sexy Miami
Він відкривається екзотичною сумішшю мигдалю, кави та свіжих нот лимона і бергамоту, нагадуючи перший ковзання ніжних променів сонця на вашій шкірі.
У серці аромату розцвітають бархатисті тони туберози, жасмину та болгарської троянди, доповнені ірисом і апельсиновим цвітом створює образ чутливої та глибокої особистості.
Базові ноти аромату вишукано поєднують праліне, какао, боби тонка і ваніль, створюючи атмосферу тепла і затишку.
Пачулі, амбра, сандал, мускус, кориця, кашемірове дерево і кедр додають цьому аромату неймовірну стійкість і глибину, яка перетворює його в неповторний шедевр.
УПАКУВАННЯ,АРОМАТ,СТІЙКІСТЬ
Упакування
Стильне лаконічне пакування, з видвижною системою, гарно і на подарунок, і для себе. На звороті опис на декількох мовах, а також позначка «не тестується на тваринах»
Сам флакон скляний зі срібним ковпачком, тут невелика прикрість, бо срібний елемент відʼєднується від самого ковпачка, але це не впливає ні на що.
Є стримана наліпка з назвою бренду та аромату
Розпилення легке немов хмаринка
Аромат
Особисто для мене надзвичайно приємний, мені не подобається, коли є ваніль, тому я максимально уникаю таких ароматів, насправді це складно, адже ваніль є в більшості парфумів.
Одразу після розпилення я відчуваю на собі аромат чаю, такого теплого і солодкого чаю. Ці декілька хвилин насолоди мені до душі, я люблю такий аромат. А вже потім, я відчуваю всі ноти, які поступово розкриваються
Це вечірній, літній аромат, аромат заходу сонця, теплих прогулянок на березі моря. Аромат спокусливий і звабливий, такий жіночний
Стійкість
Тримається як і зазначено 4-6 години. Від одного натиску тримається максимум 4,5. Якщо ж натисків 2-3, то 6 годин він звучатиме спокійно.
На одязі відчутний набагато довше
DARIIA’S IMPRESSIONS
Аромат, який задовільнив мої бажання. Нарешті я знайшла парфум, що підходить мені. А це було не легко.
Неймовірне поєднання нот, яке збирає компліменти.
І як же приємно говорити, «це Avenue Des Parfums, український бренд»😏
До речі, чоловіка без парфумів я також не залишила, то ж згодом поділюсь і його враженнями
Обіймаю🤍
Коментарі (0)