DARIIAKOVACH

Avenue Des Parfums Sexy Miami

Avenue Des Parfums Sexy Miami

Привіт, красунечки 🕊️ Парфумерію знайти на моїй сторінці вкрай важко, як власне і мені підібрати собі парфум. Скільки вже переслухала я ароматів, в пошуках того самого, що западе в душу

Від ніші, до найбюджетніших варіантів. Адже парфум-це також частина образу

Моє знайомство з брендом Avenue Des Parfums, пройшло максимально успішно. Адже для себе я обрала аромат схожий на Carolina Herrera, який слухала цілий місяць час від часу, щоб запевнитись, чи точно він мій

Він відкривається екзотичною сумішшю мигдалю, кави та свіжих нот лимона і бергамоту, нагадуючи перший ковзання ніжних променів сонця на вашій шкірі.

У серці аромату розцвітають бархатисті тони туберози, жасмину та болгарської троянди, доповнені ірисом і апельсиновим цвітом створює образ чутливої та   глибокої особистості.

Базові ноти аромату вишукано поєднують праліне, какао, боби тонка і ваніль, створюючи атмосферу тепла і затишку.

Пачулі, амбра, сандал, мускус, кориця, кашемірове дерево і кедр додають цьому аромату неймовірну стійкість і глибину, яка перетворює його в неповторний шедевр.

Упакування

Стильне лаконічне пакування, з видвижною системою, гарно і на подарунок, і для себе. На звороті опис на декількох мовах, а також позначка «не тестується на тваринах»

Сам флакон скляний зі срібним ковпачком, тут невелика прикрість, бо срібний елемент відʼєднується від самого ковпачка, але це не впливає ні на що.

Є стримана наліпка з назвою бренду та аромату

Розпилення легке немов хмаринка

Аромат

Особисто для мене надзвичайно приємний, мені не подобається, коли є ваніль, тому я максимально уникаю таких ароматів, насправді це складно, адже ваніль є в більшості парфумів.

Одразу після розпилення я відчуваю на собі аромат чаю, такого теплого і солодкого чаю. Ці декілька хвилин насолоди мені до душі, я люблю такий аромат. А вже потім, я відчуваю всі ноти, які поступово розкриваються

Це вечірній, літній аромат, аромат заходу сонця, теплих прогулянок на березі моря. Аромат спокусливий і звабливий, такий жіночний

Стійкість

Тримається як і зазначено 4-6 години. Від одного натиску тримається максимум 4,5. Якщо ж натисків 2-3, то 6 годин він звучатиме спокійно.

На одязі відчутний набагато довше

Аромат, який задовільнив мої бажання. Нарешті я знайшла парфум, що підходить мені. А це було не легко.

Неймовірне поєднання нот, яке збирає компліменти.

І як же приємно говорити, «це Avenue Des Parfums, український бренд»😏

До речі, чоловіка без парфумів я також не залишила, то ж згодом поділюсь і його враженнями

Обіймаю🤍