Інна ✨

Гель-фарба для волосся L'Oreal Paris Preference

Гель-фарба для волосся L'Oreal Paris Preference

Я багато років фарбую волосся у рудий колір і вважаю, що це - мій стан души. Не люблю експеріменти з кольором, тому останні років 6 зі мною гель-фарба для волосся L'Oreal Paris Preference у соковитому насичено-мідному відтінку 7.4 Mango.

В упакуванні знаходяться флакон з самою фарбою 60 мл, крем-проявник 60 мл, бальзам посилював кольору 54 мл та якісні щільні рукавички. Дуже зручно, що змішати всі складові можно у флаконі з проявником - він з гострим носиком і наносити з нього фарбу на волосся виходить швидко і зручно, особливо, якщо ви фарбуєте самі себе. Фарба гелева, легко наноситься та розподіляється по довжині волосся. Мені такого об'єму фарби вистачає на 2 рази, від супер короткий стрижки, яку я ношу зараз, десь до довжини каре, коли волосся вже закриває вушки и доходить до підборіддя. Потім вже я використовую весь об'єм за 1 фарбування.

Дуже класний бальзам для волосся, що іде у комплекті! Після нього волосся слух'яне, гладеньке, блискуче, в мене правда стає меньш об'ємним, проте ідеально гладеньке. І вистачає його на декілька разів, бо за 1 використання нанести 54 грн продукту - це дуже багато, навіть якщо у вас довге волосся.

Гель-фарба для волосся L'Oreal Paris Preference

Зараз моє коротке волосся треба фарбувати десь раз у 3 тижні, більшу длину я фарбую раз у 4-5 тижнів. Волосся довго зберігається яскравим рудим, лише с часом втрачає насиченість. Рудий колір взагалі дуже капризний і швидко тмяніе, вимивається та вигарає на сонці, тому результат від цієї краски дуже гарний! Люблю ії та ні на що не збираюсь змінювати!