MAXIMOVA🌷

8.0 ICE крем-фарба для волосся Echosline Echos Color Colouring Cream

8.0 ICE крем-фарба для волосся Echosline Echos Color Colouring Cream

На фото ви бачите результат до/після. Відтінок 8.0 ICE максимально наближений колір до мого натурального русого. Фото повністю не передає відтінок адже зроблений при штучному освітленні з не найкращого ракурсу. Та все одно різниця помітна. Одразу після фарбування колір виглядає дуже природньо - це світлий русий з красивим холодним тоном (без фіолетового, сірого чи брудного зеленого відтінку).

8.0 ICE крем-фарба для волосся Echosline Echos Color Colouring Cream

На відео ви можете побачити стан волосся до і після фарбування: не пересушене, фарба не перетворює його в солому, воно блискуче, гладеньке, розсипчасте і м’яке. Випадіння після фарбування стандартна, не збільшується.

Чи зафарбовує сивину? - Так!

Я намагалась на фото показати сивину та стан коренів де вони відросли. Корені дуже гарно профарбувались, по всій довжині вийшов рівномірний колір. Сиві волосинки теж профарбувались але якщо придивлятись, місцями вони більше виблискують, та в цілому сильно не виділяються.

Останній раз я фарбувалась 3 місяці назад. Тоді колір фарби був 7.0 ІСЕ. Він був помітно темнішим але красивим з холодним відтінком. На середньому фото ви бачите, як колір вимився за цей час, а на третьому фото свіже фарбування відтінком 8.0.

Фарбує мене подружка, спочатку наносить фарбу на корені, потім протягує по довжині.

У мене довге але не густе волосся, щоб профарбувати все - вистачає одного тюбика фарби та окислювача, що на фото. Окисник обираю завжди 6%. Після нанесення витримую на волоссі по часу за інструкцією.

Мінуси фарби:

  • досить різкий і неприємний запах
  • на цей раз підсушило шкіру голови але після того, як помила голову два рази все нормалізувалось (після попередніх фарбувань такої проблеми не виникало)

Плюси:

  • чудовий варіант для домашнього використання
  • зафарбовує сивину
  • не пече
  • бюджетна ціна
  • стан волосся після фарбування хороший
  • широка кольорова лінійка відтінків

Хочу показати, як виглядають кольори 8.0 ICE та 7.0 ICE в палетці з прикладами. Вважаю досить приближений результат виходить. Також додаю фото інших відтінків.

Додатково зробила відео, якщо ви обираєте колір онлайн воно буде вам корисним.

Я завжли залишалась задоволена результатом після фарбування цією фарбою. Надалі буду нею

користуватись, якщо не з'явиться бажання

спробувати щось нове.