Делікатне рідке мило Hand Soap
Honest Products
Це той самий засіб, який повинен бути на вашій поличці у ванній кімнаті, адже його дія приємно та чудово вражає, залишаючи відчуття свіжості та доглянутості....
🌼Упакування:
- Упаковка має просту, циліндричну форму з гладкими краями.
- Матеріал упаковки – пластик білого кольору, що надає їй чистого та мінімалістичного вигляду.
🌼Дозатор:
- Дозатор має чорний колір і стандартну форму з поміткою "OPEN", що показує напрямок для відкривання.
- Виглядає надійним та зручним у використанні.
🌼Дизайн:
- Загальний стиль дизайну можна описати як мінімалістичний та елегантний, що підкреслює натуральність і простоту продукту.
🌼Текстура: гладка і шовковиста, це дозволяє легко наносити його на шкіру.
🌼Консистенція: легка, але достатньо густа для ефективного очищення.
🌼Колір: прозорий.
🌼Аромат: відчувається розкішний ніжно-травянистий аромат.
🌼Піноутворення: рясне і кремове, що забезпечує приємні тактильні відчуття.
🌼Його дія: м’яка та зволожуюча, залишає шкіру чистою та доглянутою без відчуття сухості
🌼Складники:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cосо Clycoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Aloes Succus, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-150 Polyglyceryl-2 Tristearate (and) Laureth-3 (and) Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfume, Citric Acid.
🌼 Мої враження: 🌼
Коли його наносиш на шкіру, відразу відчувається м'якість і гладкість, ніби шкіра огортається ніжною вуаллю. При контакті з водою мило перетворюється на густу, кремову піну, яка м'яко обволікає руки, забезпечуючи делікатне очищення.
Відразу відчувається аромат, що піднімає настрій і залишається на шкірі легкою вуаллю. Після використання відчувається свіжість, чистота і чудове зволоження, без неприємного відчуття стягнутості або сухості. Це мило дарує справжнє задоволення під час кожного миття рук.
Зазвичай після миття рук та тіла завжди використовую крем, адже страждаю від сухості шкіри рук. Навіть якщо забуваю нанести крем, шкіра через грубість нагадує про це. Але хочу відмітити, що це мило надає чудове зволоження та підтримує природний рН-баланс, забезпечуючи відмінне зволоження і не викликаючи сухості шкіри.
І це мене дійсно вразило, адже я використовую різні мила, які не надавали такого ефекту. Тому раджу обов'язково спробувати тим, хто страждає від такої проблеми, як я.
Тому, якщо ставити оцінку зі 100 балів, я б поставила 200, адже мені сподобалася його дія, яка виправдовує очікування не тільки на словах.
Дякую всім за увагу🌼
Коментарі (0)