Beautiful land💞

Шампунь для очищення та захисту

Шампунь для очищення та захисту

....Якщо ви хочете спробувати щось новеньке, але при цьому якісне й українського виробництва, то рекомендую цей шампунь. Він чудово підійде і вам, і вашому коханому.....

🌼Упакуваня: флакон циліндричної форми виконаний у білому кольорі з гладкою матовою поверхнею, що надає йому елегантного вигляду.

🌼Кришечка: виконана в тому ж білому кольорі чудово гармонійно поєднується із загальним дизайном упаковки, має плоску верхню частину з невеликим виступом для зручного відкривання.

🌼Дизайн: виглядає сучасно, лаконічно та функціонально, що добре підходить для продуктів з акцентом на чистоту та природність.

🌼Об'єм: 250 мл.

🌼Країна виробник: Україна.

🌼Стать: унісекс.

🌼Текстура: має гелеобразну гладку, освіжаючу текстуру.
🌼Колір: напівпрозорий, з додаванням нот перламутру.
🌼Консистенція: легка та рідкувата.
🌼Аромат: мені здався більш чоловічим, проте, враховуючи, що це унісекс, він бадьорий і свіжий, як океанська хвиля.
🌼Піноутворення: достатньо небагато засобу для нанесення, шампунь чудово розповсюджується по волоссю.

🌼Складники:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Oil, Olive Oil, Aloe Vera Leaf Extract, Bidens tripartita Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Mel Extract, Egg Yolk Extract, Coco-Glucoside, Cetrimonium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Glycol Distearate, Laureth-4, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Disodium EDTA, Parfum.

🌼Мої враження:

Шампунь легко розподіляється, моментально піниться і добре очищує шкіру голови та волосся, не доводячи їх до скрипу. Відчувається, що продукт не обтяжує, а навпаки, надає легкість і свіжість.

Сподобався його аромат - він освіжаючий, і на волоссі майже не відчутний.

Використовувала лише його без кондиціонера, щоб показати дію лише шампуню, волоссячко м'якеньке, шовковисте та блискуче, чудово грає на сонці.

Такий шампунь підходить для щоденного використання, особливо якщо ви шукаєте засіб, який не пересушує шкіру і залишає відчуття чистоти та доглянутості.

Маючи жирний тип шкіри, хочу відмітити, що процес забруднення стає не таким швидким — на вечір і на наступний день ще можна впевнено ходити і не задумуватись про миття голови.

Якщо ви хочете спробувати щось новеньке, але при цьому якісне й українського виробництва, то рекомендую цей шампунь. Він чудово підійде і вам, і вашому коханому.

Дякую за увагу.💐