Водостійка підводка для очей Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt Liner Waterproof
З цією підводкою я полюбила формат фломастерів
Раніше я завжди використовувала підводки у форматі рідка підводка з пензликом (фетрові наконечники я не люблю). Один раз спробувала фломастер (вже не пам’ятаю якого бренду), але мені було ним дуже не зручно користуватися, й все, я повернулася до рідких підводок.
Чому я вирішила знов спробувати формат фломастера? Не знаю, мабуть, був такий настрій. І я не прогадала, купуючи саме цю підводку. Бо вона на справді класна та бюджетна.
- Приємне пакування
- Дуже зручний наконечник-пензлик. Він не жорсткий, добре гнеться. Та їм дуже зручно малювати стрілочку. У нього ідеальна довжина, форма та гнучкість. Кінчик тоненький, тому їм легко зробити акуратний тоненький хвостик стрілочки
- Насичений чорний колір з першого шару
- Матовий фініш
- Гарна стійкість. У мене шкіра повік жирна, тому мало які підводки/туші на мені гарно тримаються. Володарі жирної шкіри вік мене зрозуміють. Але ця підводка тримається до вечора дуже добре!
- Легко змивається міцелярною водою
- Комфортна, ніяких подразнень чи інших негативних реакцій
- Не тестується на тваринах, веганський (зі слів виробника)
- Підходить для чутливих очей та тих, хто носить контактні лінзи (зі слів виробника)
Дуже гарна, зручна, стійка підводка не за всі гроші миру. Я нею дуже задоволена
Коментарі (0)