Ольга Alice_Nox

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Палетка тіней (а точніше пресованих пігментів) P.Louise The Money Shot.

Коштувала вона приблизно 2500 грн і на даний момент являється моєю найдорожчою палеткою за вартістю.

Не дивлячись на те, що я вже мала палетку Jeffree Star Blood Money, все одно моя потреба в різноманітті зелених тіней не була закрита. Взагалі зелений - наразі мій улюблений колір, а зелені тіні досить комплементарні до моєї зовнішності та до відтінку шкіри (наживо в ній помітний легкий оливковий підтон). Тому коли випадково натрапила на відео з палеткою Пілуїз у соцмережах бренду, я почала нею марити і через короткий проміжок часу придбала. Скажу, що про покупку я взагалі не шкодую. Це якісні пігментовані тіні, з ними як для пресованих пігментів легко працювати, гарна розтяжка матових і навіть на диво дуже симпатичні сяючі. Тож палетка найдорожча і одна з найулюбленіших.

#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub

Мої найдорожчі хайлайтери, на момент покупки коштували мені 2000 грн. Хайлайтери від Джефрі у формулі extreme frost - мої найулюбленіші (разом з хайлайтерами Swetlowka від GlamShop). Палетка чудова, активно використовую всі три відтінки і як хайлайтери, і в якості сяючих тіней. Грамовка величенька, розхід мізерний, неймовірне сяйво, фантастичної краси і якості пакування. Надзвичайно вдала покупка, вартувала всіх своїх чималих грошей.

Придбана мною в далекому 2020 році за 950 грн, найдорожча помада серед усієї моєї колекції й досі. Відтінок ще в старій його назві, зараз його перейменували на Walk of NO Shame. Спонтанна покупка, дуже вже хотілося розрадити депресивну атмосферу тих часів, а чим ще підняти настрій косметично-залежній жінці, як не новою косметикою?🤣 А взагалі мене зачепив відтінок, вважаю його дуже вдалим (хоч потім і знайшла на нього абсолютний дубль від Буржуа в 4,5 рази дешевший). Текстура - нічого особливого, зараз би не віддала такі гроші за помаду, а особливо за косметику тітоньки Шарлотти (взагалі метчу з брендом не сталося, не моє на жаль). Проте її цікавий коричнево-червоний приглушений колір люблю (особливо розтушований), помада все ще в чудовому стані і не змінила своїх якостей, продовжую нею користуватися.

Дякую, що дочитали аж до цього моменту, сподіваюсь вам було цікаво побачити найдорожчі скарби з моєї косметички😏