Yuriivna

Avenue Des Parfums | Blooming Granada

Avenue Des Parfums | Blooming Granada
Avenue Des Parfums | Blooming Granada

Кожний парфум - неповторна закрита книга,яка може повернути Вас у спогади,як приємні,так і не дуже,подарувати затишок та настрій,або перенести у відлуння Ваших мрій.Так і сталося з цим ароматом,тому запрошую прочитати ці ароматні сторінки загадкової книги.

Парфуми запаковані у картону коробку,яка ще зверху має захисну плівку.На коробці є мапа,а пакування виконане у світлих кольорах.Загалом,це вже може стати як основним подарунком,так і приємним доповненням до іншого подарунку.

Сама концепція виробництва парфумів є цікавою,адже парфуми мають назви міст,різних країн.Це додає своєї особливості,адже цікаво,що парфуми можуть перенести Вас прямо тут і зараз в іншу країну,завдяки аромату.Це захоплює,навіює мрійливість та розкриває всю палітру Вашої фантазії.

Аромат в цьому парфумі розкривається для мене квітковою темою,навіть не поодинокими квітами,а цілим садом різноманітних квітів.Аромат є ніжним,свіжим та злегка пудровим.

Верхні ноти: Фрезія,Конвалія та Троянда

Якщо Ви мрієте опинитися у квіткому саду,то це саме про цей аромат.А якщо ці квіти посадили саме Ви власноруч?Чим далі відкривається аромат,тим рясніше та запашніше цей квітковий сад.Далі, відкривається троянда,відчуваю її як ніжно-рожеву,вона грає тут більш пудрово та витончено,має солодкість,але вона дуже легка.

За настроєм аромат схожий на Gucci Rush 2 та Mexx Black.Проте коштує значно бюджетніше та має для такої ціни - гарну стійкість.

Ноти сердця:Гарденія, Дерево пальми, Лілія, Нарцис

Ці ноти додають парфумам свіжості та прохолоди.

Я заходжу в цей самий квітучий сад,вночі вони не так віддають свій аромат,але зранку я поливаю квіти водою, та як тільки, з'являються перші сонячні промені,аромат огортає мої рецептори,саме такі асоціації навіюють ноти серця.

Кінцеві ноти:Дубовий мох, Мускус, Чорна смородина

Ці ноти не додають різкості або терпкості,вони додають виразності та насиченості квітів,від цього не буде боліти голова,насиченість-рівномірна та поступова.

Чорна смородина,вона може грати доволі кисло та різко,я загалом тільки за неї,щоб вона мала місце у парфумах,але як саме вона заграє,та чи не буде затьмарювати ніжність та свіжість квітів.В цьому ароматі вона знаходиться в тіні,вона не затьмарює квіти,а лише підкреслює їх свіжість та різноманітність видів,тому що квітів справді тут багато.Однак легка кислинка все ж таки з'являється,але так як у парфумах є помірна солодкість та свіжість,то кислинка саме є балансуючим фактором.

Цей аромат можна носити як повсякденно,так і в особливі дні або вечори,які для Вас є урочистими,цей аромат не буде викликати у оточуючих неприємних та різких вражень.В цьому звучанні,я не знайшла чогось різкого,що могло би відвернути повністю меня від шлейфості квіткового саду.

Цей аромат для мене відкривається дуже жіночним та великим різноманіттям квітів,які рясно цвітуть та віддають свої аромати.Також є пробник цього аромату,тому можно придбати такий міні-формат для знайомства.