Pilirina 💛💙

MELONI, ти знову дивуєш блондинок!

MELONI, ти знову дивуєш блондинок!
MELONI, ти знову дивуєш блондинок!
MELONI, ти знову дивуєш блондинок!

Color Mask Silver підтримую свій блонд у техніці контуринг, яку оновлюю кожні 3-4 місяці. Тонування допомагає мені позбавитися від ненависного жовтого пігменту та наповнює сивину кольором.

Застосування зручне, бо це засіб 2 в 1 і з ним не потрібно по черзі наносити тонік та маску. Суттєва нкономія часу. Я просто розподіляю маску на мокре волосся витримую час - до 20 хвилин. Ніжна консистенція легко та рівномірно наноситься на волосся, забезпечуючи однорідний тон без плям. Текстура приємна, не дуже щільна, тож її потрібно зовсім не багато.

Ось так волосся затонувала маска. Враховуючи мій жовтий пігмент, 8-9 рівень тону і скляну сивину - вважаю результат чудовим.

У мене тон silver, але мені подобається, що у нього є рожево-фіолетовий пігмент, який не інтенсивно забиває пори і я не перетворююся на папугу з рожевими пасмами. Волосся ковзає, легко розчісується, розсипається після сушки феном, блищить, гладке, еластичне і шовковисте на дотик.

Відсутність силіконів і парафінів у складі робить продукт безпечним для тих, хто віддає перевагу натуральному догляду за волоссям.

Основні інгредієнти:

Шовковий гуар - натуральний кондиціонер, який забезпечує легке розчісування та блиск волоссю.

Олія жожоба - інтенсивно зволожує, відновлює волосся, запобігає його ламкості.

Оливкова олія - ​​багата антиоксидантами, вітамінами A і E, які живлять волосся і сприяють його зміцненню.

Кокосова олія - ​​глибоко проникає в структуру волосся, надаючи їм м'якість та еластичність.

Колекція масочок представлена ​​в кількох популярних відтінках, так що і шатенкам там є що обрати. Для мене Color Mask - інноваційний продукт від українського виробника. Якість, як у більшості засобів MELONI, висока. Дівчатка, щиро рекомендую придивитися до неї! Особливо блондинкам 😉