𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Lalique Soleil Lalique

Lalique Soleil Lalique

Це моє перше знайомство з брендом Lalique.

Аромат був випущений у 2019 році.

Пробник в об'ємі 1.8 мл.

В першу чергу мене він зацікавив своєю пірамідою.

Lalique Soleil Lalique

Виробник: Франція

Класифікація: елітна

Аромат відноситься до групи квіткові фруктові, солодкі

Піраміда

Верхні ноти: Мандарин, Гірький мигдаль, Кардамон;

Ноти серця: Груша, Молоко, Зацукрований мигдаль, Карамель, Кава, Жасмин;

Кінцеві ноти: Праліне, Білий мускус, Сандал.

Зі старту аромат розкривається свіжістю цитрусів з легкою кислинкою і мигдалем з приємним гіркуватим відтінком.

Кожен раз, коли тільки його розпилюю, то також відчуваю наче бризки шампанського і нагріті сонечком лугові трави. На цьому етапі Soleil звучить так дзвінко і бадьоро, що його характер повністю відображає розкішний флакон - такий же сонячний і іскристий.

Серце аромату наповнює неперевершена композиція соковитої груші, карамелі, жасмину і кави латте з мигдалем, тільки на цій стадії він вже солодкий і в цілому аромат набуває більш вираженої солодості, але без приторності. При цьому відчувається певна лактонність, або навіть вершковість, яка додає аромату смачності і спокусловості.

Базові акорди із праліне, білого мускусу і сандалу підкреслюють чарівність і витонченість цього творіння, надаючи йому ще більш звабливого відтінку, наче цукерочка.

Перше моє враження по початковим нотам було змішане. Я вже подумала, що цей аромат точно мене нічим не здивує, але як же він потім починає магічно розкриватися! Дуже цікаво і привабливо. "Серцевина" його така смачна, що постійно хочеться відчувати ці нотки. І вони невагомою вуаллю звучать досить довго.

Коли я вперше нанесла цей парфум і пройшла повз чоловіка у декількох метрах, він одразу відреагував виразом "Вау, який аромат!", дуже йому сподобався, він був у захваті.

На собі я його відчуваю декілька годин і стійкість вважаю гарною. Шлейф лишає не дуже довгий, але він такий жіночний і манкий...

Аромат не важкий, в міру солодкий, на мій погляд підійде на будь яку пору. Він не такий простий як може здатися одразу. Є в ньому якась особливість, чим зачаровує. Мене зачепив. Комфортний. Не схожий на інші.