Ta_nyaaaaaaa

Малинова насолода для губ | Лімітована НОВИНКА

Малинова насоло�да для губ | Лімітована НОВИНКА

Мммм, божественний ягідний аромат, ніжна текстура, соковитий відтінок, розкішний скляний блиск і щедра доза доглядовий компонентів - такий він блиск Lipss Lipper з ЛІМІТОВАНОЇ СЕРЇЇ у відтінку «Малиновий тарт». Детальніше про нього далі 👇🏻

Думаю ви ж пам’ятаєте, що я палка шанувальниця блисків Lipss Lipper 🤭 Тому у моїй колекції їх уже 4. Обожнюю і всім раджу. Завжди ношу у кишені чи сумочці. А поки нагадую дописи про попередні два:

Lipss Lipper у відтінку Rose - https://club.makeup.com.ua/post/43556/

Lipss Lipper у відтінку Salted Caramel - https://club.makeup.com.ua/post/42953/

Перегляньте відео нижче 😉 Відчуйте вайб, текстуру, блиск і це глибоке зволоження через відео ✨

Розпочну з того, що пакування і дизайн виглядають дуже стильно. Саме відтінок «Малиновий тарт» оформлений у яскравих зелених, таких літніх тонах. На коробці вся необхідна інформація про виробника і складники.

Сама туба відрізняється від попередніх лише відтінком.

Дозатор має оптимальний отвір і завдяки м’якій тубі продукт легко вилучати і контролювати його кількість. Він гладкий, губи не царапає.

Про склад я уже розповідала у попередніх дописах, але з радістю повторю і наголошу, що ліппери від Lipss - не лише декоративна косметика у форматі блиску, а й повноцінний доглядовий засіб для губ.

Основні потужні активи:

💧 комплекс із міметичним пептидом, який сприяє збільшенню об‘єму губ на постійній основі

💧 вітамін Е, який покращує споживання тканинами кисню

💧 екстракт постулату здатний лікувати пошкодження шкіри, загоює тріщини, порізи і подряпини

💧 гліколіпіди допомагають відновлювати та підтримувати бар’єрну функцію шкіри, зволожують її

Також є синтетичний полімер, олії, емоленти і стабілізатори, вітамін С, емульгатор, жирний спирт як пом’якшувач.

Цей блиск має неймовірно приємний солодкий аромат стиглої, налитої, соковитої малини, притрушеної ванільною цукровою пудрою. Він перевершує навіть мій улюблений аромат «Солона карамель».

Текстура однорідна, не липка і не жирна.

Колір насичено-малиновий, такий темно-рожевий, що тяжіє до блідо-червоного. Таке мені надзвичайно імпонує 😻 На губах він виглядає напівпрозорим з ягідним, яскравим рожевим (НЕ БАРБІ ПІНК) кольором. Вдало підкреслює натуральний колір губ 👄

Блиск відчувається дуже комфортно на губах, приблизно як доглядовий бальзам. Його можна нанести зовсім тоненько, а можна нашарувати, створивши ефект скляних губ і додавши їм більш глибокого відтінку. Подобається мені у двох варіаціях.

Шикарно доповнює макіяж губ поверх олівця чи помади, тримаючи губи зволоженими протягом цілого дня, навіть залишаючись у мінімальній кількості.

Тож блиск LIPSS LIPPER - це про ЗВОЛОЖЕННЯ, ЗВОЛОЖЕННЯ І ЩЕ РАЗ ЗВОЛОЖЕННЯ. Потужне, стійке і тривале. Такого у типовій декоративній косметиці (блисках, олійках) майже не зустрічаю.

❗️ окремо хочу виділити стійкість, що для блиску рідкість. Ліпер витримує перекус. А навіть після зникнення губи ще тривалий час зволожені.

З ним можна не переживати про неприємні відчуття у роті, бо якщо він туди і потрапляє, то абсолютно не гірчить, відчувається також комфортно.

👄 відтінок «Малиновий тарт» вдало підкреслює натуральний колір губ, додає яскравості, насиченості і створює той самий літній «ягідний» настрій

Губи виглядають візуально більш пухкими і налитими.

Здається уже знайома з продукцією, що може здивувати? Але ж ні, щоразу приємно вражає!)

Однозначно саме «Малиновий тарт» займає лідируючі позиції і моїй міні-колекції. Аромат, відтінок, стійкість - ВАУ 🔥

Псссс…🤫 А ще ліппери Lipss прозорі чи близькі до прозорих використовую як нічну маску. Жоден бальзам/маска для губ не давали мені такого ефекту. Немає кірочки, лише глибоке зволоження без відсутності жирності.

Щиро раджу придивитися до цього відтінку, все ж таки лімітована версія, таку мати у колекції точно варто 😉

17 серпня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
17 серпня, 2024