Avenue Des Parfums Lovely Girona
Легкий і незабутній, як ранок нареченої…
Недавно мала змогу познайомитись з Avenus des parfums. Це український бренд нішевої парфумерії, який вже встиг заполонити серця багатьох.
Всі парфуми описують назву якогось міста...і це досить цікаво і оригінально.
Який для мене цей аромат?
Зразу скажу:він чарівний. Щасливий і незабутній, як ранок нареченої.
Початкові ноти: апельсин, грейпфрут, лимон, червона смородина
Нота серця: конвалія, кориця, очерет ( ніколи не зустрічала раніше в парфумах), цукрова тростина, чайна троянда
Кінцева нота: деревина танака, кедр, мускус
Спочатку уявляється літній ранок з росою на траві, який пахне свіжістю і гармонією. І ти кружляєш в білій сукні, віє легенький вітерець, а на серці спокій і гармонія.
Потім ти переносишся на квіткову галявину, кружляєш з букетом троянд. В цей момент ти справді щаслива, тебе фотографують і тільки ти в центрі уваги. Хочеться кружляти і танцювати, затримати цю мить, щоб вона тривала вічність.
День плавно переходить в вечір...ти обгортаєшся незабутніми враженнями, відчуваєш спокій і тепло. Настає повна гармонія з собою...і ти хочеш, щоб цей щасливий день не закінчувався ніколи. Бо тоді ти ще не розумієш, що прекрасне не закінчується...воно тільки починається.
Якось так мені описується цей парфум.
Запах справді класний, оригінальний. Він дарує легкість і від нього не болить голова.
Тут зібрано багато моїх улюблених складників.
Зараз літо, і на мені він тримається пів дня точно...дальше я його не відчуваю, але відчувають інші.
Це дійсно дуже класні парфуми, оригінальні і не схожі на інші, які зачеплять і запамʼятаються.
Коментарі (0)