Missmili

Honest Products JAR №12 Hand Cream

У минулих дописах я вже згадувала, що взимку креми для рук у мене використовуються літрами, а влітку — півлітрами😅Тому цей півлітровий крем став для мене справжньою знахідкою.

Honest Products — це український виробник косметики та побутової хімії, який вирізняється ефективними формулами, стильним дизайном і неймовірними ароматами.

Крем для рук Honest Products JAR №12 Hand Cream доступний в об’ємах 75 мл та 500 мл. У мене велика версія, представлена в стильному білому дизайні з мінімалістичним оформленням, і зручним дозатором.

Цей крем призначений для зволоження та відновлення сухої шкіри рук, усуває відчуття стягнутості та нормалізує гідроліпідний бар’єр шкіри. Крім рук, його також можна використовувати для тіла.

Масло какао — натуральний зволожувач і антиоксидант.

Олія виноградних кісточок багата на антиоксиданти, сприяє зволоженню та живленню шкіри.

Олія абрикосових кісточок зволожує і живить шкіру.

Олія волоського горіха — живильний компонент, багатий на жирні кислоти.

Олія насіння льону забезпечує зволоження та має протизапальні властивості.

До складу також входять гліцерин і пантенол.

Крем має середню густину, білий колір, і для одного використання потрібна невелика кількість. За ароматом крем мене приємно здивував — він пахне дуже нішево. На упаковці зазначено, що крем з ароматом ветівера, і це дійсно так: аромат пряний, злегка димний, з нотками гвоздики та кардамону.

Він відчувається глибоким та насиченим, а також стійким — навіть після миття рук аромат залишається на шкірі.

Зволожуючі властивості крему чудові: він добре зволожує та насичує шкіру, не створюючи жирної плівки на руках, і швидко вбирається. Важливо не переборщити з кількістю, щоб уникнути зворотного ефекту.

Серед переваг — навіть після миття рук шкіра залишається м’якою та приємною на дотик.

Крем для рук Honest Products JAR №12 Hand Cream став для мене справжньою знахідкою!