Б'юті блендер від Sovart
Бюджетний спонж посередньої якості
Останній час я полюбляю наносити тональні основи за допомогою спонжа.
Нещодавно придбала б'юті блендер від Sovart.
Виробник: Китай
Аксесуар знаходиться в прозорій пластиковій коробці з милим оформленням.
Спонж яскравого помаранчевого кольору у вигляді краплі.
Вироблений із еластичного пінополіуретану, без латексу.
Матеріал на дотик приємний, м'який, ніжний до шкіри, пружний і еластичний.
При намоканні швидко збільшується у розмірі (приблизно у півтори рази) і залиш ається таким же м'якеньким.
Перед ним у мене був плаский спонж і зі скошеним зрізом, тож до округленої форми знову прийшлося звикати. Для себе зробила висновки, що мені практичніше працювати саме з пласкими, так захоплюється і обробляється більша площа.
Перші враження від цього бьюті блендера були досить позитивними: спонжик гарно і рівномірно розподіляє тональний засіб, занадто багато його у себе не вбирає, але звісно витрата з таким аксесуаром більша, ніж при нанесенні руками. За допомогою спонжа основа лягає тонень ким і невагомим шаром, без ефекту маски, без плям і розводів. Покриття виходить чудовим. В процесі відчуття при контакті комфортні.
В принципі, як для бюджетного варіанту - зі своєю задачею спонж справляється бездоганно.
Але є декілька "але" і нарікання до якості. Якщо спочатку на перший погляд у ньому все було ок., то згодом виявила певні нюанси:
При митті блендера помітила, що він линяє. При промиванні видно яскравий помаранчевий колір (можна побачити на відео нижче) і це точно не тональний. Я думала, що з наступним миттям такого вже не буде, але він також линяв. При чому вода не була занадто гарячою. Таке у мене вперше.
Взагалі, спонж після висихання і намоканні тримає свою форму, але іноді помічала деформування (можливо залежало від нерівномірного поглинання вологи), та після миття він знов набуває первинною форми і деформації зникають.
Після другого миття на ньому з'явилися тріщини, (хоча мила його акуратно) що свідчить про не досить якісний і недовговічний матеріал.
Буду шукати собі новий з іншою формою. Тішить, що цей коштував недорого, тому я не розчарована, але звісно не дуже приємно, що є стільки нюансів.
Коментарі (0)