PolLya

Pure Camomille, Ів Роше. Олійка для зняття макіяжу.

Pure Camomille, Ів Роше. Олійка для зняття макіяжу.

Логічний ланцюжок зі слів " літо, сонце, СПФ " вірно було б закінчити словом "демакіяж". Хоч на обличчі може не бути і грама мейку, але креми з SPF-захистом добре приклеюються до шкіри . Тож ввечері всі наші чаклунські зілля, як то ,міцелярна вода, пінка чи гель для вмивання, не завжди можуть гарантувати повне зняття засобів СПФ.

Гідрофільна олія - це те, до чого я йшла, що називається " три дні лісом і два дні полем". Нереально було змусити себе влітку, після спекотного дня, з масною гарячою шкірою обличчя, з розширеними і почасти забитими порами, нанести поверх цього "млинця" ще й ОЛІЮ. Але обличчя, вірніше стан шкіри, все-таки мене переконали : треба!
Звичайно я ,піходячи підтюпцем до теми гідрофільних масел, начиталася про продукти корейського походження. Мовляв, бери - не пошкодуєш. Вже і на заміточку почала записувати назву, але тут в мені ініціативу перехопила нетерпляча жіночка. І озброєвшись девізом : "вийми та й поклади" , в один день купила просто олію демакіяж Ів Роше. Яка продається в кожному місті. Яка за відгуками слова доброго не варта( а вже тим більше тієї пафосно завищеної ціни). А я от взяла і купила.

І в той же вечір відважно нанесла "дозу" олії на обличчя. Масне на масне. Щоб почати вже клин клином вибивати. Доречі " доза" подається дуже акуратно, оскільки дозатор засобу оснащений еластичною заглушкою з невеличким отвором, який під дією тиску на пляшечку, видає цівочку олії.
Ніколи не проливається, на зовнішній бік пляшечки не затікає, тож на поличці ніякого масного " кружала, де змивка лежала" не буває. А от кількість олійки все ж можна при бажанні регулювати: просто трішки довше притискуйте боки пляшки і засобу буде більше. Але все дуже акуратно, чисто і зручно.

Сама олія м'яка, легка, водяниста по відчутті на шкірі. Однорідна по консистенції. Нею приємно масажувати обличчя, доки засіб розчиняє бруд і крем. Пахне олія ненав'язливо : як на мене, то це аромат рафінованої дезодорованої олії. Не здобрена ніякими парфумованими віддушками, нічим не підфарбована. І це добре.

Після хвилини приємного ( аж не віриться) масляного масажу наношу трішки води на обличчя і знову розчиняю, але вже саму олію: вона стає схожою на білуватого кольору емульсію. І далі вже змиваю водою, потім гелем для вмивання. Все. Основну програму демакіяж відтанцювали. Далі вже можна брати тоніки, сироватки, креми :шкіра чиста і не пересушена. Немає відчуття чи запаху олії. Працювати з Pure Camomille виявилось дуже приємно. І доки я прицінююсь і націлююсь на якісь "такіііісь" міцелярні олії, я потихеньку дополіскую другу пляшечку Камомільки. ))