#mostexpensiveproductsmakeupclub
Продукти, що безперечно найцінніші ❤️
У моєму арсеналі краси є кілька засобів, які давно стали незамінними. Вони — більше, ніж просто косметика, це мої особисті скарби, які завжди під рукою і які роблять догляд за собою особливим ритуалом.
Гель для вмивання з відлущуючою дією ZO SKIN HEALTH.
З цим красенем я познайомилась ще у 2019 році і відтоді не розлучаюсь. Признаюсь чесно, були спроби змінити улюбленця (щоб шкіра не звикла), проте я завжди поверталась до нього, адже кращих не знаходила! Він містить у своєму складі саліцилову кислоту (забезпечує відлущення ороговілого епідермісу), масло чайного дерева (має антибактеріальні властивості) інкапсульований вітамін (забезпечує антиоксидантні властивості). Тому цей продукт є цінним для мене і я сміливо можу назвати його НАЙКРАЩИМ ОЧИЩУЮЧИМ ЗАСОБОМ ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ.
Туалетна вода Escentric Molecules Molecule 02 і Escentric Molecules Escentric 02.
У назвах звичайно можна заплутатись, але це особливі для мене аромати, не можу обрати один, тому відмітила обидва. Аромамолекула Iso E Super, що міститься у туалетній воді має властивості феромонів, наділяючи аромати бренду містичною привабливістю. Це унісекс аромати, їхня особливість полягає в тому, що на кожній людині вони звучать унікально, змішуючись зі шкірою. Тому, щоб оцінити їх повністю, їх потрібно тестувати на собі, а не на блотері.
Фен Philips SenseIQ.
Ті, хто освітлює волосся зрозуміють наскільки складно доглядати за блондом. Щоб отримати ефект доглянутого блонду треба ох як гарно постаратися, оскільки як не крути, а освітлити волосся без пошкодження його структури просто неможливо. Феном для волосся з функцією SenseIQ (технологія персоналізованого сушіння) користуюсь вже протягом року. Ця технологія використовує інфрачервоний сенсор, який під час сушіння аналізує температуру волосся і автоматично підлаштовує потік повітря, запобігаючи перегріванню. Результат — значне зменшення ламкості і можливість нарешті відростити бажану довжину.
Ці продукти, можливо, і не є найдорожчими серед мого догляду, але вони безперечно найцінніші з точки зору функціональності. Вони стали невід’ємною частиною мого життя і допомагають мені відчувати себе впевнено і доглянуто щодня.
Коментарі (0)