Дуже дивно
Коли твоя думка не збігається з думкою більшості....
Усім привіт. Думаю, бренд La Roche-Posay представлення не потребує. Напевно, у кожної хоч раз був засіб цього бренду, чи не так? Ділиться під цим постом своїми враженнями від цієї косметики.
Ось і я завдяки акції "5 засобів за 250 грн" отримала можливість спробувати крем La Roche-Posay Anthelios Oil Correct.
Огляди попередніх засобів можна почитати в інших постах.
Що нам обіцяють?
Сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей, дуже високий ступінь захисту SPF50+.
Вік: 18+
Група товару: крем для обличчя, крем сонцезахисний
Призначення: захист від сонця, звуження пор, матування, проти пігментних плям, розацеа
Об'єм: 50ml
Інгредієнти: інулін, вітамін Е, вітаміни, камфора, ніацинамід, саліцилова кислота, цинк, цинк
Ступінь захисту: spf 50
Шкіра, схильна до жирності, особливо потребує захисту від сонця. Оскільки висипання та недосконалості погано реагують на підвищене ультрафіолетове випромінювання, без сонцезахисного засобу не обійтись. Бренд La Roche-Posay випустив коригувальний гель-крем SPF50+, створений для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей. Його формула допомагає регулювати вироблення себуму, зменшує видимість вад на шкірі та запобігає їхній повторній появі.
Anthelios Oil Correct від La Roche-Posay:
- забезпечує надійний захист від сонця;
- технологія Целокс В3 обмежує потрапляння на шкіру забруднюючих частинок;
- забезпечує видиму антиоксидантну дію;
- містить активні інгредієнти, що забезпечують ефективність засобу проти недосконалостей на шкірі: саліцилова кислота, ніацинамід, цинк та ірліціум;
- сприяє зменшенню видимості недосконалостей на шкірі;
- мінімізує видимість пір;
- має приємну нежирну текстуру;
- протестований на шкірі із підвищеною чутливістю;
- дозволяє шкірі дихати навіть у спекотну погоду;
- некомедогенна формула.
Як користуватися?
Наносити рівномірно на шкіру обличчя щоранку, як останній крок у рутині догляду за шкірою, а також перед нанесенням макіяжу. Якщо ви не використовували засіб протягом місяця, видаліть засіб з першого натискання дозатора і наносіть його з другого натискання.
Що маємо по факту. На сторінці засобу купа негативних відгуків через те, що крем скочується. Читаю, і ловлю на думці, що у мене якийсь інший крем. Він ні разу не скочувався. Мав приємний аромат, на відміну від попереднього захисного крему, про який я написала в минулому пості. Добре лягає на шкіру та має приємну текстуру і ніжний відтінок. Загалом я задоволена. Єдиний мінус - ціна. Для мене,відверто кажучи, дорого, навіть по знижці.
А, можливо, якісний захист від сонця і має так коштувати. Що скажете?
Коментарі (0)