що обрала для знайомства з Avenue Des Parfums
гамачити поїхала з поштомату з котом та посилкою)
Я вже вийшла з дому з велосипедом, коли отримала сповіщення від НП про доставку моїх ароматичних новинок. Зрозуміла, що я не витерплю забирати посилку на зворотній дорозі, повертатись додому з нею також не хотілось - тому було вирішено зафіксувати коробку в відділенні рюкзака для шолома, всадити зверху кота і гайнути до води) Тому практично на всіх фото буде присутній мій коте - йому була не менш цікава розпаковка ніж мені)))
Феєрія ароматів
Цього разу я вирішила відступити від класичних та перевірених улюбленців та обрала для себе експериментальні аромати та засоби. Чим же мене так зацікавили Avenue Des Parfums? основне і головне - це український бренд, який не тестує свою продукцію на тваринах! Також вони виробляють парфуми із складових, якість яких перевірена та затверджена міжнародними сертифікатами.
Що ж я обрала для знайомства
Вже кілька років я практично не користуюсь парфумами та гелями для душу, але в мене залишився інтерес до спреїв для тіла. Тому мій вибір одразу впав на парфумований спрей для тіла Midnight Nice. І вже одразу ним скористувалась: він справді ніжно доглядає за шкірою - чудово зволожує і тонізує! Весь день перебуваючи на сонці у мене була гарно зволожена та заспокоєна шкіра, жодних слідів на велоформі не залишив. Легко наноситься і швидко висихає. Користувалась ним ще вдень і ввечері була в душі - але досі маю відчуття свіжості та аромату лимона з яскравістю цитрона. Спрей справді унісекс, я практично не чую квіткових мотивів на чоловічій шкірі (користувалась ним не лише я 😁) . Більш детально зроблю окремий допис про нього, де розпишу всі свої враження без цього сумбуру). А поки що він мені дуже нагадуємою улюблену чоловічу зелену лакосту, якою я сама користувалась не один рік.
Другим продуктом я буду користуватись вперше - і це рум-спрей (для ароматизації повітря) Citrus & Floral - повернулась додому і одразу розпшикала його по квартирі - що ж, це ще одне попадання з ароматом, тут збірна всіх моїх улюбленців: апельсин, базилік, грейпфрут, мандарин, неролі,амбра та сандал. Мегастильовий чорний флакон прикрасить будь-яку квартиру!
і позиція номер 3 мого ароматичного експерименту
Аромадифузор лайм-лілія. Чомусь я думала, що він буде зелений))) але цей насичений смарагдово-топазний колір ще більш прекрасний! Лілія це квітка, аромат якої мене дратує: і спочатку я відкинула цей варіант та класично потягнулась за бергамотом, але потім згадала, що в студенстві виприскала на себе не одну пляшечку 100 мл Leau par Kenzo - і це був знак, що потрібно виходити з ароматичної зони комфорту та пробувати щось нове (або давно забуте старе) - і вуаля: тепер у мене є стильний аромадифузор насиченого кольору з продуманим лаконічним дизайном. Я вже поставила його в ванній кімнаті з двома паличками для початку, але завтра почну носити по квартирі і шукати його місце, де він розкриється максимально потужно, а потім поділюсь з вами більш детальним описом та досвідом 😉
Коментарі (0)