Засіб від натерт остей шкіри ніг
Shelly Professional Care
Засіб від натертостей шкіри ніг - це одна із останніх новинок від Shelly.
Ніколи ще не бачила нічого подібного і за потреби використовувала звичайні пластирі, тож було дуже цікаво спробувати, бо у мене є взуття, яке трохи натирає ноги.
Засіб упакований в картонний коробок на якому представлена вся необхідна інформація.
Його задачею я вляється: перешкоджати натиранню шкіри, захищати вразливі місця і сприяти кращому загоєнню. У складі містить касторову олію.
Формат у нього дуже зручний і компактний. Форма пласка. Зовнішньо конструкція нагадує антиперспіранти у стіках. Тут така ж сама задумка, але у міні-версії і єдине, що відрізняється - це кришка на весь флакон.
Все зроблено якісно, пластик міцний, висувний механізм працює без нарікань. Колесо, що знаходиться знизу, з легкістю крутиться і просуває стік на зовні.
Олівець твердий, білого кольору, має щільну і немов воскову поживну текстуру, яка на шкірі трохи тане, лягає прозорим шаром.
Аромат ніжний і ненав'язливий.
У використанні стік легкий і приємний, гарно ковзає. Після нанесення відчувається, що локально він створює захисну плівочку, яка пом'якшує тертя і допомогає в подальшому уникнути пошкодженню тканин.
Відтепер це мій найліпший помічник, коли вдягаю саме те взуття, яке раніше натирало ноги і більше не страждаю від дискомфорту, шкіра в порядку, без почервонінь, натертостей і мозолей.
Взуття і шкарпетки стік не забруднює. Витрачається дуже економно. Вага засобу 15 г., але його вистачить надовго навіть якщо користуватися всією родиною.
Коментарі (0)