Hrystja_

Сухий душ Estem

Сухий душ Estem

Про таку штуку я дізналася, коли минулого року збирали гроші на шкільній лотереї на сухі душі для військових. Мені завжди було цікаво спробувати, як він працює...бо чомусь була переконана, що після нього все буде липке або не настільки чисте.

Тож розповідаю...

Сухий душ Estem
Сухий душ Estem
Сухий душ Estem

Всі сухі душі гіпоалергенні, підходять дітям від 3 років.

В складі молочна, яблучна, лимонна кислота, екстракт розмарину, камеліЇ, квітки гіркого апельсину.

В кожній упаковці губка і рушник...все, що потрібно.

Інструкцію прочитала, перейшла до знайомства.

Насправді, його використовувати дуже легко, це зробить навіть дитина. Потрібно витягти все з пакета, потім туди знову запхати губку і влити 25 мл води. Вспінити пакет руками. Утворюється піна, яка і буде очищати потрібні ділянки шкіри. Потім це все витерла рушничком.

Ефект очищення я відчула одразу...і ефект свіжості також.

Сухий душ дуже класно очистив шкіру, при цьому абсолютно її не пересушив і не стягнув.

Тут я зразу згадала свою поїздку до Греції, яка тривала 28 годин в автобусі😳... чому тоді такого не було? Це справді була би "чарівна паличка" в той момент для мене.

Він, порівнюючи з попереднім, практично однаковий. Тільки тут губка біла, без голубих полосок і рушник трішки цупкіший.

Сухі душі не мають барвників, спирту. А ще вони зовсім не пахнуть. В цьому для мене їхній величезний плюс. Так набагато комфортніше тим людям, які мають алергію.

Тут все, як в попередньому.

Очищення ретельне і комфортне. Шкіра гладенька і чиста.

Пакет не займає багато місця, його зручно носити в сумці з собою ( хто має дітей, той зрозуміє😉).

Сухий душ призначений для більш екстремальних ситуацій, бо тут вже навіть є вода.

Інструкція та сама, працює так, як і попередні.

На активний відпочинок, де немає ознак цивілізації, я брала б саме його...бо не завжди можна знайти воду...навіть тих 25 мл.

Я зразу згалала, як в нас колись без попередження виключили воду на 2 дні...всі запаси миттєво закінчились ...і це справді було великою проблемою. Тут мені знову ж таки цей душ став би в нагоді.

Отже, виходячи з мого знайомства з цією штукою...це справді маст-хев, який має бути в кожного. Коштує ця пачка ~ 30 грн...досить бюджетно.

Сухий душ просто незамінний в подорожах, в поїзді чи просто кинути в авто, щоб там був. Людям з обмеженими фізичними можливостями, чи тим, хто боронить нашу країну, хто не має доступу до води чи після тренувань...варіантів безліч.