Топ догляд з а кучерявим та вʼюнким волоссям
Perfect Curl лінійка італійського бренду Shot
Кучеряве - вирівняти, пряме - накрутити.. класика жанру бажань любої дівчини :) Але коли знаходиш правильний та якісний догляд, бажання звужуються до "подивіться, яке моє волосся прекрасне"!
Саме так у мене з лінійкою Shot Perfect Curl. Я почала ще більше кайфувати від своїх кучериків!
Лінійка представлена, точніше, саме я маю рутину з шампуню, кондиціонеру та спрею для кучерів.
Хоч бренд і для професійного використання, але випускає маленькі об'єми і можна взяти цих помічників до себе додому) Влаштувати салонний догляд дома, так би мовити.
Шампунь та кондиціонер доволі густої, насиченої текстури, що збільшує економність засобів.
Аромат засобів - свіжий, насичений та нагадує мікс зелених яблук та абрикосів.
Шампунь мʼяко очищає, усуває забруднення та полегшує волосся.
Кондиціонер помʼякшує, інтенсивно зволожує та зміцнює кучері.
Вже після шампуню та кондиціонеру волосся, немов після салонного догляду!!! Ніби шовкове ❤️🔥
І вишенька - спрей для кучерів!
Спрей-догляд Perfect Curl Spray від бренда Shot перевершив мої очікування!
Він чудово зволожує мої кучері, робить їх еластичними і надає красивий блиск. Помітно полегшує процес розчісування, а укладання тримається набагато краще.
Завдяки активним компонентам, таким як пантенол, кератин і натуральні олії, моє волосся виглядає доглянутим і здоровим.
Особливо радує, що спрей захищає волосся від втрати вологи і шкідливого впливу термоприладів. Це справжній порятунок для кучерявого волосся! У нього зручний дозатор, що розпилює мілко засіб. Аромат на волоссі тримається до наступного миття. Дуже приємно 💚
І от завдяки спрею на завершенні, і відповідно правильному догляду, кучері ідеально завиті аж до наступного миття. Мию волосся, доречі, я раз у тиждень.
Ну і саме волосся :)
Як вам мій догляд та результат від нього?
Коментарі (0)