Аніта

Засіб для інтимної гігієни заспокійливий Avon Care Intimate Calming Delicate Feminine Wash.

Засіб для інтимної гігієни заспокійливий Avon Care Intimate Calming Delicate Feminine Wash.

Що нам потрібно від засобу для інтимної гігієни? Когось найбільше турбує рівень pH, а хтось може без проблем обійтися і звичайним милом, хтось шукає засіб із приємним запахом, а іншим потрібно, щоб запаху не було зовсім, у деяких бувають алергії та роздратування, тому важливий склад. Але ми хочемо одного - ідеального очищення. Відчуття чистоти та комфорту, особливо в такому інтимному місці, дуже важливо. Засоби для інтимної гігієни Simply Delicate були в ейвоні ще багато років тому. Змінювався дизайн упаковки, назви та, можливо, склад.

Вже багато років мені найбільше подобається варіант гель для інтимної гігієни заспокійливий
Avon Care Intimate Calming Delicate Feminine Wash.
Він без запаху, об'єм 200 мл. Раніше він був з дозатором і більшим об'ємом, наразі випускається без дозатора.

Особливості Avon Care Intimate Calming Delicate Feminine Wash:

- містить сахароміцети - ферментований екстракт дріжджів, який чинить антиоксидантну, протизапальну та антимікробну дії, допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи в шкірі;
- має у складі токоферол ацетат – це форма вітаміну Е, який захищає шкіру від вільних радикалів, запобігає старінню, робить більш еластичною;
- збагачений екстрактом чайного дерева, який знищує шкідливі бактерії та грибки, запобігає запаленню та неприємному запаху;
- знімає подразнення, свербіж та почервоніння шкіри завдяки екстракту ромашки;
- містить екстракт гамамелісу, який очищує шкіру від забруднень, заспокоює та освіжає її;
- має ніжний ненав'язливий аромат.

Консистенція: гелева, в міру рідка. По текстурі однорідна. Консистенція зручна у використанні, тому що не вислизає з руки, при цьому добре витікає з флакончика.

Аромат: в гелі немає аромату, але все ж запах у нього є, хоч і дуже нейтральний, практично не відчувається. Пахне нормально, під час використання цей аромат я навіть не відчуваю.

Для одного використання мені вистачає невеликої кількості гелю. При взаємодії зі шкірою, гель починає пінитися, але піноутворення невелике. Незважаючи на невелику кількість піни, гелем користуватися комфортно та зручно. Він м'яко ковзає по шкірі та добре її очищає. Змивається гель легко теплою водою, без зайвих зусиль. Після використання немає відчуття стягнутості шкіри чи плівки, тому гель виявився комфортним та приємним. Гель від Avon добре очищає шкіру та не пересушує її, тому після використання не виникає неприємних відчуттів. Шкіра залишається м'яка та ніжна. У мене немає будь-яких проблем у галузі інтимної гігієни, але все одно після використання гелю я відчуваю більше свіжості, ніж при використанні однієї води. Після цього гелю відчуття свіжості та чистоти є і зберігається на весь день. Я використовую гель вже декілька років і за цей час у мене не було жодних побічних реакцій та неприємних відчуттів. Використовувати гель виявилося комфортно та приємно.

Гель для інтимної гігієни від Avon – це бюджетний засіб, який м'яко очищає шкіру та надає їй свіжості. Має зручну упаковку, хорошу консистенцію та зручно у застосуванні. Зі своїм призначенням справляється добре, тому рекомендую до покупки.