shula

Мої парфюми від Avon!

Мої парфюми від Avon!

У цьому дописі я поділюся своїми враженнями від кількох ароматів від Avon. Серед них – свіжий і легкий Avon Scent Mix Green Tea, яскравий та вечірній Little Black Dress Summer Party, а також парфуми Perceive та Incandessence Summer Glow. Розкажу про те, які нотки в них відчуваються найбільше та який із цих ароматів виявився моїм фаворитом.

Мій абсолютний фаворит! Цей парфюм має виразний аромат зеленого чаю, схожий на Elizabeth Arden Green Tea. Спочатку відчувається свіжий запах зеленого чаю, а далі розкривається нотками лимону та жасміну. Хоча це туалетна вода і тримається недовго, її можна "підтримати", якщо нанести парфумовану олію з лаймом або зеленим чаєм на пульсуючі точки. У такому випадку аромат зберігається протягом дня.

Цей аромат для мене – справжнє свято! Його фруктові ноти сливи та малини створюють відчуття вечірньої урочистості. Він шлейфовий і залишає після себе помітний слід, що робить його ідеальним для вечірніх заходів.

Я спробувала оновлений Perceive але оригінальна версія була набагато кращою. У новій версії відчуваються мускус, груша та жовта фрезія. Аромат приємний, але все ж він мене не вразив так, як попередній варіант.

Цей аромат відразу розкривається корочкою бергамоту та нотами магнолії. Він більше підходить для жінок у віці 40+, тому особисто мені не підходить.